Above Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Dysk będzie podłączony do płyty Abit AN8Ultra :-P co myślicie o tym Samsungu : http://www.prog-info.pl/index.php?page=produkt&id=804 ? Akurat w kwestii dysków ,a szczególnie SATA nie mam bladego pojęcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaspl21 Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 no jak ma być cichy to samsung jest całkiem ok na pewno lepiej jak Seagate ten za to jest nieco szybszy ale wiadomo coś za coś :wink: POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Nie ten dział! :evil: Ja jestem za seagate. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Temat przeniesiony. Jako wyznawca Seagate, także polecam tą firmę. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Chyba jednak kupie samsunga , sam ma teraz 80GB sprint point i od 4 lat ani razu nie miałem awarii :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mookie Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Chyba jednak kupie samsunga , sam ma teraz 80GB sprint point i od 4 lat ani razu nie miałem awarii :)Jeśli zdecydujesz się na samsunga to radzę dołożyć i kupić model SP2504C zamiast SP2004C, internet mówi że te modele różnią się wydajnością i awaryjnością z korzyścią dla modelu 250GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Zakupiłem Samca 160GB SATA II NCQ i jestem zadowolony , temacik do zamknięcia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 panowie oplaca sie brac taki dysk 160GB SAMSUNG SATA II 8MB HD160JJ uzywany w pelni sprawy za 120zł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mookie Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 panowie oplaca sie brac taki dysk 160GB SAMSUNG SATA II 8MB HD160JJ uzywany w pelni sprawy za 120zł ?To zależy jak mocno był używany :) Jak ma gwarancje to sie raczej opłaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...