KaxxL Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Witam Dzisiaj po usilnych probach ustawienia GPRS zeby ERAGG dzialalo podal mi chyba soft. Na poczatku wylaczal sie na karcie ERY na ORANGA ladnie wszystko chodzilo. Jednak potem wylaczyl sie przy probie polaczenia z internetem przez GPRS w ORANGU. Tel sie wylaczyl i nie chce sie wlaczac tzn: wlacza sie pokazuja sie rece laduje sie do tapety pokazuje stan bateri chwyta zasieg i tel sie wylacza. Reaguje na ladowarke. Jezeli wyjme karte i go wlacze pokazuje sie WSTAW KARTE. Czego to wina softu jak podejrzewam? Czy tez czegos innego juz raz mialem taka sytuacje ze rano po nocy calego ladowania znikly kontakty i zasieg po wyjeciu bateri wszystko ladnie zaczelo dzialac Czekam na odpowiedz pozdrawiam PS: Wersja softu to 3,66 chyba (November) PS2:Jest jeszcze rok gwarancji ale nie wiem czy obowiazuje bo nie ma simloka :(? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Masz ten telefon i jeszcze nigdzie nie wyczytałeś, że większość problemów które go dotyczą to właśnie soft?! Zanoś i licz na to, że serwisantowi nie przyjdzie do głowy sprawdzenie czy jest simlock. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 a jest taka mozliwosc zeby nie sprawdzil? No nie wiem bo ma ten telefon dopiero 3tygodnie? A jak sprawdzic ze nie ma to co wtedy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Jak najbardziej jest, że nie sprawdzi. I sądząc po moich doświadczeniach, to nie sprawdzają, no ale może to tylko fuks moich znajomych i mój. A już mnie ktoś na forum kiedyś przyekonywał, że to nie jest reguła, więc poczekaj może, aż ktoś Ci odpowie co w razie sprawdzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Poczekam jeszcze i tak w weekend nigdzie go nie zawioze Dzieki za odpowiedz pozdro PS:a jak zawioze to zrobia mi to na miejscu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 (edytowane) jeżeli nie będą miali nic do roboty to zrobią Ci to z 30 minut, a średnio trzeba poczekać 2-3h, czyli można spokojnie zrobić zakupy i odebrać telefon :) wg. mnie najlepiej będzie jak zaniesiesz go do Nokii, a nie do operatora, bo tam zapewne telefon przepadnie na tydzień <_< Edytowane 4 Maja 2007 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...