Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Dzisiaj po usilnych probach ustawienia GPRS zeby ERAGG dzialalo podal mi chyba soft. Na poczatku wylaczal sie na karcie ERY na ORANGA ladnie wszystko chodzilo. Jednak potem wylaczyl sie przy probie polaczenia z internetem przez GPRS w ORANGU. Tel sie wylaczyl i nie chce sie wlaczac tzn: wlacza sie pokazuja sie rece laduje sie do tapety pokazuje stan bateri chwyta zasieg i tel sie wylacza. Reaguje na ladowarke. Jezeli wyjme karte i go wlacze pokazuje sie WSTAW KARTE.

Czego to wina softu jak podejrzewam? Czy tez czegos innego juz raz mialem taka sytuacje ze rano po nocy calego ladowania znikly kontakty i zasieg po wyjeciu bateri wszystko ladnie zaczelo dzialac

Czekam na odpowiedz pozdrawiam

PS: Wersja softu to 3,66 chyba (November)

PS2:Jest jeszcze rok gwarancji ale nie wiem czy obowiazuje bo nie ma simloka :(?

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz ten telefon i jeszcze nigdzie nie wyczytałeś, że większość problemów które go dotyczą to właśnie soft?!

Zanoś i licz na to, że serwisantowi nie przyjdzie do głowy sprawdzenie czy jest simlock.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak najbardziej jest, że nie sprawdzi. I sądząc po moich doświadczeniach, to nie sprawdzają, no ale może to tylko fuks moich znajomych i mój. A już mnie ktoś na forum kiedyś przyekonywał, że to nie jest reguła, więc poczekaj może, aż ktoś Ci odpowie co w razie sprawdzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeżeli nie będą miali nic do roboty to zrobią Ci to z 30 minut, a średnio trzeba poczekać 2-3h, czyli można spokojnie zrobić zakupy i odebrać telefon :)

wg. mnie najlepiej będzie jak zaniesiesz go do Nokii, a nie do operatora, bo tam zapewne telefon przepadnie na tydzień <_<

Edytowane przez przemekbydgoszcz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi