DEVILEK Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Jak nie pokazane to się nie liczy ;) ja też jadę jakiś czas na aquelu, wyrób pompkopodobny......... Atman dużo fajniejszy, nie spada mu przepływ 10x jak się chłodnice podłączy. AT 304 vs Aqua 650 Roznicy nie widze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 (edytowane) sorry ale mam podobny uklad , w tej samej budzie, do tego wieksza nagrzewka, a się dało: -co do schrouda to jednak z plexy tu ne pasuje-zrób lepiejn z blachy, sklejki czy czegoś w tym rodzaju... co do węży to sądzisz,żę celfasty 8/11 są droższe od wiekszych rozmiarów :blink: na choinki też da się je założyć, możliwe jednak,z e na mniejsze :wink: Edytowane 4 Maja 2007 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 żadnego korka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 żadnego korka :Dty siedz cicho-według siga masz rez-a to sie nie wymądrzaj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 (edytowane) Faktycznie, ale już nie wygląda to tak estetycznie. - jednak zrobie z plexi, jak nie bedzie pasował to wyrzuce, w końcu plexie na shrouda można już kupić za 12zł 50x50 A nie wiem... nigdy nie było w sklepie 8/11 Edytowane 4 Maja 2007 przez Tuning-komp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 (edytowane) ty siedz cicho-według siga masz rez-a to sie nie wymądrzaj :Di tam też nie mam korka :D petrygo jak dzem babci - nie wyparuje ;) Edytowane 4 Maja 2007 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Nie tyle co nie wyparuje, ale syfu naleci, kurzu itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Faktycznie, ale już nie wygląda to tak estetycznie. - jednak zrobie z plexi, jak nie bedzie pasował to wyrzuce, w końcu plexie na shrouda można już kupić za 12zł 50x50 A nie wiem... nigdy nie było w sklepie 8/11 Wierz mi, że u Tomcat'a nic nie ma "wyglądać" - to ma działać, dobrze działać ;) Pozdrawiam Poznaniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 ... to ma działać, dobrze działać ;)Tia, zwłaszcza ta 1000x klejona pompeczka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Heh Mam już plexe. Jutro postaram się zrobić shrouda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Trójnik - brzyyydall :rolleyes:. To już chociaż na drugim wylocie z chłodnicy mogłeś go dać i wąż przy ścianie puścić - mniej by po oczach bił (tylko odpowietrzanie pewnie ciut dłuższe). Swoją drogą, przyjemnie zobaczyć raz na jakiś czas układ w kolorze innym niż zielony czy Inno-blue. A "stare" bloczki już w obserwowanych, pomyślimy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 (edytowane) Czepcie się tramwaja :P A tak na poważnie, ciesze się, że są negatywy. Nie to co u Malika - wszyscy zachwalają :D Zapraszam ;-) nie ma to jak robota faHowca :lol: Dobra... zamontowane. I temp spadła raptem o 1*C więc gra nie warta świeczki. Tymbardziej, że nie wygląda to estetycznie. Tak więc Fander będzie dla ozdoby :] Edytowane 6 Maja 2007 przez Tuning-komp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Wyprzedaż na allegro. Coś się szykuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 mowilem Ci ze pasztet z tego wyjdzie :lol2: shroud z pleksy. Jak zes to tak podocinal i nie wyrownal jak na fotce to pewnie jest tak nieszczelne jak moja drewutnia na dzialce (jedno wielkie sito) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Wyprzedaż na allegro. Coś się szykuje Laptop :] Ubiłem Asusa i mam dość. Zamiast się wziąć za coś przyjemniejszego siedziałem cały dzień nad kompem i mam w końcu dość. Zapraszam do kupna :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Laptop :] Ubiłem Asusa i mam dość. Zamiast się wziąć za coś przyjemniejszego siedziałem cały dzień nad kompem i mam w końcu dość. Zapraszam do kupna :lol: WC jak WC, nie ma czego podziwiać, dla mnie standardowo. A co zrobiłeś konkretnie z tym asusem? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) Pewnie zalał ^^ Szkoda ze pozbywasz się tak fajnego sprzetu Edytowane 10 Maja 2007 przez kamil2201 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Nie zalał :] To kupuj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Pochwal się ^^ Ps jakby było taniej to bym kupił chociaż mam już na cpu flowa za 70zł i na gpu abadona pr0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 zmieniając procka na celka D 347 pociąnał za mocno węzem który lecial z nb do cpu i ukruszył jajko x975 :D Płyta umarła :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 jeśli ma gware to jaki problem> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 jeśli ma gware to jaki problem>Czipsety tudzież inne układy same z siebie nie mają w zwyczaju się ukruszać. To jest po prostu fizyczne uszkodzenie sprzętu przez użytkownika, gwarancja tego nie obejmuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Może skończycie tą pogawędkę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...