Skocz do zawartości
TK

Wc By Tk Rev 3

Rekomendowane odpowiedzi

Jak nie pokazane to się nie liczy ;)

ja też jadę jakiś czas na aquelu, wyrób pompkopodobny......... Atman dużo fajniejszy, nie spada mu przepływ 10x jak się chłodnice podłączy.

AT 304 vs Aqua 650

Roznicy nie widze :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorry ale mam podobny uklad , w tej samej budzie, do tego wieksza nagrzewka, a się dało:

Dołączona grafika

-co do schrouda to jednak z plexy tu ne pasuje-zrób lepiejn z blachy, sklejki czy czegoś w tym rodzaju...

co do węży to sądzisz,żę celfasty 8/11 są droższe od wiekszych rozmiarów :blink:

na choinki też da się je założyć, możliwe jednak,z e na mniejsze :wink:

Edytowane przez 99tomcat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie, ale już nie wygląda to tak estetycznie.

- jednak zrobie z plexi, jak nie bedzie pasował to wyrzuce, w końcu plexie na shrouda można już kupić za 12zł 50x50

A nie wiem... nigdy nie było w sklepie 8/11

Edytowane przez Tuning-komp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie, ale już nie wygląda to tak estetycznie.

- jednak zrobie z plexi, jak nie bedzie pasował to wyrzuce, w końcu plexie na shrouda można już kupić za 12zł 50x50

A nie wiem... nigdy nie było w sklepie 8/11

Wierz mi, że u Tomcat'a nic nie ma "wyglądać" - to ma działać, dobrze działać ;)

Pozdrawiam

Poznaniak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trójnik - brzyyydall :rolleyes:. To już chociaż na drugim wylocie z chłodnicy mogłeś go dać i wąż przy ścianie puścić - mniej by po oczach bił (tylko odpowietrzanie pewnie ciut dłuższe).

Swoją drogą, przyjemnie zobaczyć raz na jakiś czas układ w kolorze innym niż zielony czy Inno-blue. A "stare" bloczki już w obserwowanych, pomyślimy :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czepcie się tramwaja :P

A tak na poważnie, ciesze się, że są negatywy. Nie to co u Malika - wszyscy zachwalają :D

Zapraszam ;-)

Dołączona grafika nie ma to jak robota faHowca :lol:

Dobra... zamontowane. I temp spadła raptem o 1*C więc gra nie warta świeczki. Tymbardziej, że nie wygląda to estetycznie.

Tak więc Fander będzie dla ozdoby :]

Edytowane przez Tuning-komp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyprzedaż na allegro. Coś się szykuje

Laptop :] Ubiłem Asusa i mam dość. Zamiast się wziąć za coś przyjemniejszego siedziałem cały dzień nad kompem i mam w końcu dość.

Zapraszam do kupna :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laptop :] Ubiłem Asusa i mam dość. Zamiast się wziąć za coś przyjemniejszego siedziałem cały dzień nad kompem i mam w końcu dość.

Zapraszam do kupna :lol:

WC jak WC, nie ma czego podziwiać, dla mnie standardowo. A co zrobiłeś konkretnie z tym asusem? :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość kamil2201

Pewnie zalał ^^ Szkoda ze pozbywasz się tak fajnego sprzetu

Edytowane przez kamil2201

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość kamil2201

Pochwal się ^^ Ps jakby było taniej to bym kupił chociaż mam już na cpu flowa za 70zł i na gpu abadona pr0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi