Elhau Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Proszę Was o pomoc w wyborze myszki i klawiatury. Przeznaczyć na nie razem chce 100zł Zalezy mi na przewodowej myszce optycznej, nadającej się do gier [ no taką niby elo "pro" jak sie da ;P ] oraz na przewodowej klawiaturze [ nie jakiejś dopakowanej bajerami typu ''stosy klawiszy multimedialnych itp'', normalna z duzym enterem i spacja :P ] Dzięki za ewentualną pomoc, pozdrawiam eLHaU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Myszka: A4Tech X718BF - 51,99 zł Klawiatura: A4Tech Slim Evolution Sun - 19,90 zł I zostaje jeszcze na QcK Mini :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elhau Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Myszka: A4Tech X718BF - 51,99 zł Klawiatura: A4Tech Slim Evolution Sun - 19,90 zł I zostaje jeszcze na QcK Mini :] Myszka bardzo fajna :D Klawiaturę mimo wszystko bym zmienił, nie pasują mi tzw. Slimy. Tzn. mam z nimi kontakt bardzo rzadko [ przeważnie jak odwiedzę znajomych z takimi właśnie klawiaturami ] i szczerze mówiąc moja obecna, tradycyjna staara klawiatura tylko w odmłodzonej wersji byłaby najbliższa mojemu sercu. Tak, wiem. Z moich opisów wiecie dokladnie jaka to klawiatura, co do tego nie mam wątpliwości ;) Pozdro, dzięki za odpowiedź! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 W takim razie może : http://allegro.pl/item191534367_dell_klawi...uzy_enter_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...