kobus Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Otoż mam kupca na takie czesci: plyta główna: ECS K7VZA Procek: duron 800mhz no i 128mb ram nie wiem jakiej firmy i gosciu mi oferuje za to 300zł czy to się opłaca??? mało czy duzo daje??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Dużo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 W skupie dostałbyś 160-180 zeta, więc raczej się opłaca :lol: . Szczególnie jak szybko chesz się tego pozbyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Otoż mam kupca na takie czesci: plyta główna: ECS K7VZA Procek: duron 800mhz no i 128mb ram nie wiem jakiej firmy i gosciu mi oferuje za to 300zł czy to się opłaca??? mało czy duzo daje??? bierz odrazu nietrac takiej okazji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naquim Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Chyba że za kupca masz jakiegoś "jelenia" to wtedy się targuj zeby ci dał troche więcej :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...