jumson Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Patrzyłem na forum tematy o wentylach ale są troche nie aktualne i nie dowiedziałem się dużo z nich. Więc wysuwam takie oto pytanie. Jakie dwa wentyle przód i tył do Yesico OpenAir. Spłukałem się całkiem przy zakupie kompa i zostało mi tylko 50zł +/- 5% na te wętylatory. Wygląd się nie liczy ważne aby były ciche i nie najgorzej u nich z wydajnością. Prosiłbym odrazu z linkami, żebym mógł łatwiej się połapać. Dzięki zgóry za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mookie Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 (edytowane) Patrzyłem na forum tematy o wentylach ale są troche nie aktualne i nie dowiedziałem się dużo z nich. Więc wysuwam takie oto pytanie. Jakie dwa wentyle przód i tył do Yesico OpenAir. Spłukałem się całkiem przy zakupie kompa i zostało mi tylko 50zł +/- 5% na te wętylatory. Wygląd się nie liczy ważne aby były ciche i nie najgorzej u nich z wydajnością. Prosiłbym odrazu z linkami, żebym mógł łatwiej się połapać. Dzięki zgóry za pomoc. ... EDIT: 2 ciche wentyle 120mm za 50zł... będzie ciężko, ale może coś od AKASY: AKASA QUIET FAN 120mm Choć IMO wolał bym dołożyć kila złociszy i kupić tego Fandera który jest gwarancją ciszy: Fander FX120 Edytowane 5 Maja 2007 przez mookie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumson Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Może te Akasy, bo na fandery to na pewno nie będę miał kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 W tej kategorii cenowej Akasa jest chyba najlepsza.Bierz i nie zastanawiaj sie.I nie zapomnij zdać relacji z tego jak sie sprawują. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...