eryk1982 Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Pytanko do ludzi którzy mają coś wspólnego z zasilaczami, a nie chcących ponabijać sobie posty. Jak wiadomo jest to model fsp group atx-350gtf różnie brandowany (nie moge znaleść schematu w necie), wie ktoś gdzie w tym ustrojstwie znajduje się bezpiecznik ew. inny układ pełniący taką funkcję. Zasilacz dziś nie powstał, bez żadnej przyczyny. Komp sprawny. Myśle że nie ma sensu oddawać do naprawy czy nawet expertyzy zasiłki wartej ~60zł , ja nie znam sie zbytnio na elektronice lecz jestem w stanie wymienic bezpiecznik (nawet mocno skitrany) ,jeśli przyczyna jest banalna warto podjąć się trudu. Weteran trochę przeszedł , warto byłoby dać mu jeszcze jedną szansę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Bezpiecznik to taka szklana rurka zakończona metalowymi nasadkami z obu stron, jak mnie pamięć nie myli powinien tam być 5-amperowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk1982 Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Sęk w tym, że albo jestem ślepy albo jest on jakoś skitrany co imo jest bez sensu. stąd pytanie czy inny układ może pełnić jego funkcje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 (edytowane) Ten fortorn nie ma bezpiecznika topikowego . Jak poszedl zasiacz to napewno nie tylko bezpiecznik :) Edytowane 5 Maja 2007 przez ste3an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...