Skocz do zawartości
P3ch

Przywrócenie Systemu Pomóżcie Panowie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , Panowie mam taki problem przywróciłem partycje poprzez Acronics ( Kopie Zapasową Systemu ) i nie moge odpalić windowsa tzn ładuje się i reset , sprawa wygląda tak że jest inny komputer niż ten co była utworzona kopie, bardzo mi zależy aby przywrócic tą kopie systemu ponieważ sa na niej ważne programy które sa ustawione. Jeśli bym ich nie przywrócił musiał bym jeździć po polsce aby goście mi je ustawili, to są programy do obróbki wideo. Co mam zrobić systemem jakie pliki usunąć aby system wstał i ewentualnie zainstalować sterowniki , System nie wstaje ani w trybie Normalnym , Ani w Awaryjnym. Jeśli coś wiecie napiszcie lub jak czegoś nie dodałem powiedzcie to napisze z góry dzięki i pozdrawiam Wszystkich.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coz za fatalne posuniecie. Przywroc kopie na poprzednim kompie. Tak bedzie najprosciej. Mozesz sprobowac skasowac plik boot.ini a w konsoli odzyskiwania wpisac: bootcfg /rebuild

p.s. coz to za programy do video co je tak ustaiac trzeba? Zawsze ci goscie moga ci je zdalnie skonfigurowac jak masz na tym kompie dostep do netu.

Edytowane przez v1ru5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coz za fatalne posuniecie. Przywroc kopie na poprzednim kompie. Tak bedzie najprosciej. Mozesz sprobowac skasowac plik boot.ini a w konsoli odzyskiwania wpisac: bootcfg /rebuild

p.s. coz to za programy do video co je tak ustaiac trzeba? Zawsze ci goscie moga ci je zdalnie skonfigurowac jak masz na tym kompie dostep do netu.

Edius Pro Coder i wiele wiele innych sa pluginy itd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uruchom naprawę systemu z płyty CD - lecisz normalnie przez instalator i po wyborze partycji masz 2 opcje: instaluj i napraw. Wybierasz 2 i po krzyku. :]

Próbowałem tak pierwsze co zrobiłem ale niestety to nie pomogło tutaj sie zmieniła cała konfiguracja , wydaje mi sie ze jakieś pliki trzebabyło by wyrzucic zeby sobie je na nowo stworzył ale które to nie wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi