Cloperflake Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Witam Posiadam MSI-P6N-SLI, myslałem nad załozeniem radiatorów na mosfety (tak na wszelki wypadek :razz: ), znalazlem tylko Thermalright HR-09 (zdjecie ponizej) ma ktos namiary gdzie to mozna kupic w Polsce lub kiedy mozna kupic ? Pytanie dwa jesli ktos to sciagal co bylo pod spodem? Do HR-09 dolaczona jest tasma , jednak nie lepiej arctic ceramique badz silver 5 ? Jeszcze małe pytanko gdzie najlepiej skierowac wentylator z Infinity na doł czy w lewo na owe mosfety. A tu obrazki pogladowe zwykle MSI i ver. Platinium: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonatan007 Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 (edytowane) Narazie tego produktu nie ma w sprzedaży, nawet nie ma nigdzie testów (Na Night-Modders ma się wkrótce ukazać). Na pewno lepszym rozwiązaniem są kołki + arctic ceramique badz silver 5 ale wydaje mi się, że HR-09 nie ma otworów na kołki. Edytowane 5 Maja 2007 przez Jonatan007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=229414 <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 O było ? widocznie zle zadałem pytanie szukajce . Greg_1 to moze znasz jakas inna alternatywe chlodzenia mosfetów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Zawsze można kupić jakiś wysoki radiator i go pociąć :P napewno wyjdzie dużo taniej niż gotowiec od TR ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris1981 Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Kup Spire RAM Cool za 7 PLN bodajże, jak masz miejsce to naklej go w całości na mosy a jak nie to potnij na mniejsze kawałki ja tak mam i jest b. dobrze. Mogę Ci fotkę podesłać. Na tego Thermalright'a też się czaiłem ale problemy z dystrybutorem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...