Skocz do zawartości
pysiul86

Wycena Takeigo Zestawu ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam witam bardzo potrzebuje złożyc taki zestaw i to jak najtaniej najlepiej jak bym wszystko kupił w jednym sklepie. myslalem o agito.pl

prosze mi powedziec za ile to zloze ??

* Procesor Sempron 3000+ 64bit BOX

* Płyta główna ASUS S754 Zintegrowany:

o Dzwięk 6cio kanałowy 5.1

o Karta Sieciowa 10/100

o SATA

o VGA max 256MB

o Wolny Port graficzny do rozbudowy

* Dysk twardy Caviar 80gb 7200rpm

* dvd-rom 16x

* 256 MB DDR 400

* Obodowa z USB z przodu 400W

potrzebuje te czesci jak najtaniej, jak najtaniej nie moze byc to mega dobre ale musze go tanio zlozyc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Zestaw jest beznadziejny ale skoro chcesz taki to poszukaj cen na allegro. Dużo wart to on nie jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Regulamin agito mówi że nie ale to nie forum i nie ten dział żeby o tym rozmawiać. Słuchaj powiedź ile masz na złożenie kompa to zaraz Ci coś poskładamy, skoro jesteś z Warszawy (ja też) to zaraz jakoś pomożemy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o VGA max 256MB

ale tyle ramu to maja karty za 100zl jak i za 800zl....radze jeszcze raz przemyslec cala sprawe bo jak narazie to nie da sie tego wycenic, no i pozatym zestaw o dupe rozbic

Edytowane przez HeatheN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz wam mowie ocotucja chodiz znalzłem taki zestaw na allegro, wim ze ten komputer jest bednadziejeny ale jestem ciakwy ile ten typek na nim zarabia na czysto wiec wlasnie daltego chcialem sie dowiedziec z aile go mozna zloyc ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz wam mowie ocotucja chodiz znalzłem taki zestaw na allegro, wim ze ten komputer jest bednadziejeny ale jestem ciakwy ile ten typek na nim zarabia na czysto wiec wlasnie daltego chcialem sie dowiedziec z aile go mozna zloyc ??

nie wyliczysz tego w ten sposob, bo ten typek moze brac ceny z hurtowni i wtedy juz [gluteus maximus] zbita....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie ale liczyłem na agito ile tak mniej wiecej taki zestawik by wyszedł tylko własnie nie wiem jaka tu jest płyta głowna doklanie ale mi wyszło około 550 takze ładnie na tym zarabia bo na kazdym banka i sprzedał juz 5 taze na czysto 500 zł a jak sprzedaje to po cenach po maksie hurtowych to juz wogule łanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nudzi ci sie? Dziwne zeby koles dokladal do interesu... moze sklepy powinny sprzedawac po cenach producenta?

Koles zarabia kase zeruje na naiwniakach no ale mosi to poskladac, zakupic, sprawdzic wyslac PCK to on nie jest....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi