unkes15 Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Napiszcie nazwe albo podajcie linka, skad mozna zassac. Chce obejrzec sobie demko w 3dmarku03. BTW mam 185 pkt :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qla Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Sorki ale chyba forum pomyliłeś :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 3d analyser. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Duzo to sobie nie poogladasz, chyba że masz na mysli oglądanie zdjęć :). A tak BTW to istnieje wogóle coś takiego ... ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 istnieje. poszukaj w necie. nazwa powyżej. da rade na r7500 / gf2 sobie demo nature poogladać w 3dmarku 2001 i podobno pare gierek nowszych odpalic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 A to ciekawe niewiedzialem o tym, dzieki za info :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mezi Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Nie bardzo chce mi sie wierzyc ze cos takioego jest 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Wlaśnie w tym pic że mi też nie no ale .. może akurat. Skoro możńa eumolowac Vertex Shadera programowo to dlaczego by nie Pixel Shader'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Nie bardzo chce mi sie wierzyc ze cos takioego jest 8O A czemu by nie?? Pomyśl a zrozumiesz ze możliwe :) Przeciez procek moze wykonywać część tych obloczeć choć z wydajnością pewnie jest cienko ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deryl Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Napiszcie nazwe albo podajcie linka, skad mozna zassac. Chce obejrzec sobie demko w 3dmarku03. BTW mam 185 pkt :oops: prosze bardzo tu masz programik 3D Analyze 2.0 Tylko ze chyba nie ma obslugi 3D Marka 2k3 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 o, dziala!:) W game4-nature mam 8.3FPS :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...