golabek_69 Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Witam.... Mój problem polega na tym że po podłączeniu skrosowanego kabla i włączeniu obydwu kart w komputerach dalej widze dwie małe ikonki z czerwonym krzyżykiem, tak jakby kabel nie był podłączony. Jeden komputer to laptop lecz obydwa posiadają tę samą kartę sieciową Realtek Rtl8139 Family PCI Fast Ethernet NIC, bios pc'a to award Jeżeli chodzi o lapsa to nie wiem co on tam za bios ma :| to mój pierwszy laptop, którego używam HP compaq nx7000 Płytki do laptopa nie mam za to dostałem sterowniki do grafy wifii, chipsetu itp, sterów jako takich do tej karty nie widze :/ . Wziąłem stery od pcta bo taka sama karta lecz i to nic nie dało Gdyby ktoś miał jakieś sugestie niech pisze bo męcze się z tym już n-ty dzień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Swieca sie lampki na kartach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...