LOST_815 Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Potrzebuję procka, płytki i pamięci. procek - powyżej 700MhZ aby chodziły DivX i Xvid płytka aby utrzymać procka za 5zł i jakaś pamięć do tego 128MB Ja nie mam czasu szukać takiego sprzętu, a wy jesteście obeznani, więc proszę o konfiga :D A propos 50zł + przesyłka ma się rozumieć :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Cienko to widze, moze to ? http://allegro.pl/item189434865_plyta_glow...miec_sdram.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOST_815 Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 A ile MhZ musi mieć DivX i Xvid aby chodzić płynnie + WinXP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 W zasadzie to 700MHz spokojnie wystarczy. Ale do w miare normalnej pracy w XP potrzeba przynajmniej 256-512MB ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 (edytowane) W zasadzie to 700MHz spokojnie wystarczy. Ale do w miare normalnej pracy w XP potrzeba przynajmniej 256-512MB ramu.zgadza się do divixów wystarczy 700mhz i 256mb ram ale do formatu rmvb w końcu teraz jest bardzo popularny pasowało by zakupić szybszy procek. a i też ważna sprawa jaką grafe wpakujesz ?? do rmvb oraz divix minimum to karata z 16mb pamięci choć najlepiej juz 32 Edytowane 6 Maja 2007 przez Cooler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Co do grafy to bym polemizował. Niedawno oglądałem Xvidy na Celeronie 333 i ATI Rage Pro Turbo 8MB - zero zcinek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 (edytowane) Co do grafy to bym polemizował. Niedawno oglądałem Xvidy na Celeronie 333 i ATI Rage Pro Turbo 8MB - zero zcinek.pewnie 800/600 ?? sam kiedyś miałem celka 466+rive tnt 16mb+128mb przy czystym XP potrafiły się filmy przyciąć może nie dobitnie ale delikatnie,można było wyczuć kiedyś film się przycina. Edytowane 6 Maja 2007 przez Cooler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...