metal Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 wynik: 77741 ghyhyhy... kiedy przekrocze 80k ??? heh... niedługo trzeba było czekać heh... wynik: 80677 !!! hyhy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 wynik: 77741 ghyhyhy... kiedy przekrocze 80k ??? heh... trening czyni mistrzem :wink: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 ale ta gra wogóle nie jest realistyczna !!! 4 piwka i już bania !!! buhahaha... to chyba są 4x kufelek po 3l ghyhyhyhy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 ale ta gra wogóle nie jest realistyczna !!! 4 piwka i już bania !!! buhahaha... to chyba są 4x kufelek po 3l ghyhyhyhy...pewnie odnosili to wzgldedem zachodnioeuropejczykow wszak nawet w encyklopediach pisza ze "dawki smiertelne alkoholi niedotycza: polakow i rosjan" :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 62103 za pierwszym ale mam p120@150 32mb ram. winda swapuje jak rusze myszka bez uruchomionej tej gierki :D :D :D, ale tu sa takie lagi ze sie praktycznie nie da grac (zbyt wkoorwiajace) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 wynik: 86702 !!! hyhyhy... 90k??? ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 ee tam ....gierka z rzucaniem mikolajem na odleglosc byla lepsza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 ee tam ....gierka z rzucaniem mikolajem na odleglosc byla lepsza ;] http://warez.sowas.net/weihnachtsmann/ full wypas :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 47544 I rosnie ;) Niezla jazda :P :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duronio Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 72794 :twisted: [/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 powinni zrobic cos takiego z zywcem:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 ee tam ....gierka z rzucaniem mikolajem na odleglosc byla lepsza ;] http://warez.sowas.net/weihnachtsmann/ full wypas :D moj rekord to 232 metry :D kto da wiecej :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WUJEK DR. Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 ee tam ....gierka z rzucaniem mikolajem na odleglosc byla lepsza ;] http://warez.sowas.net/weihnachtsmann/ full wypas :D moj rekord to 232 metry :D kto da wiecej :twisted: :twisted: 273 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 ee tam ....gierka z rzucaniem mikolajem na odleglosc byla lepsza ;] http://warez.sowas.net/weihnachtsmann/ full wypas :D moj rekord to 232 metry :D kto da wiecej :twisted: :twisted: 259.5 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 273.4 metra , moj nowy rekordzik :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 333.6 i prawie dolecialem do jelonka :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 335.6 :] i kto da wiecej , :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 343.1 :] hehe zarylem w jelonka broda :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 350.4 ok , wyladowalem pod reniferkiem :] awiec kto da wiecej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 350.4 ok , wyladowalem pod reniferkiem :] awiec kto da wiecej ? ghyhy.. nikt nie da więcej bo to najwięcej ile da się ulecieć/wylądować hyhyhy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 350.4 ok , wyladowalem pod reniferkiem :] awiec kto da wiecej ?ja narazie mam max 289.6m zaraz postarem sie cie pobic ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 350.4 ok , wyladowalem pod reniferkiem :] awiec kto da wiecej ?ja narazie mam max 289.6m zaraz postarem sie cie pobic ;) :P 350.4 YESSS :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 jesuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, ten temat juz byl, sam go otorzylem=] SeArCh.......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayDoS Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 Wynik 54570 .... :o to chyba nie najgorzej... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 350.4 ok , wyladowalem pod reniferkiem :] awiec kto da wiecej ? ja narazie mam max 289.6m zaraz postarem sie cie pobic ;) :P 350.4 YESSS 350,4 - wiecej sie tam nie da wyciagnac=] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 tez tyle mialem mam nawet screena, ale wiecej chyba tez sie da. ale narazie www.andrzej.sk8.pl/mikolaj.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 56977 za I razem!!!! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 mikolaj jet the best , moze znacie jakies gierko cos w tym stylu ? :] hmm pamietam kiedys byla taka gierka w cd-action wojna na sniezki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 mam tą grę nazywa sie SNOWCRAFT jak chcecie to moge ja gdzies wrzucic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 mikolaj jet the best , moze znacie jakies gierko cos w tym stylu ? :] hmm pamietam kiedys byla taka gierka w cd-action wojna na sniezki :] no racja, fajna calkiem byla:> ide moze ja wygrzebie ze stosu cdkow.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...