Kozakov Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Kompletnie nie znam się na monitorach i przychodzę do Was po pomoc w wyborze nowego LCD. W grę wchodzi tylko 17" i max 900 zł <---- i tak ta granica jest zawyżona :] Chcę aby jak najlepiej sprawował się w grach (.... tak wiem że do gier to tylko CRT sie nadają ale mi potrzeba LCD....) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirayamato Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Jeśli chcesz dobry monitor to polecam SAMSUNG 17" SM 770P, w agito.pl jest za 782zł http://www.agito.pl/product/29596?cid=67 Widziałem ten monitorek w akcji i uważam ze jest świetny, a to co go napewno wyróżnia spośród innych to to ze jest na matrycy PVA a nie standardowej TN. Kolory są wyraziste, kontrast świetny, zero smużenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mck Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 zgadzam się z kirayamato gdybym miał trochę kasy na zmianę mojego lg to z 17" na pewno brałbym tego samsunga 770P, obraz w porównaniu do matryc TN z innej bajki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Monitor byłby na prawdę "BEST BUY" gdyby nie dithering i brak przycisków. ( Samsung 770P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...