k'9999 Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Witam Mam 4 partycje: 30, 190, 50 i 30gb i zachcialo mi sie dzielic tak, ze chcialem zabrac z dwoch ostatnich po 10gb i dodac do tej 190. I nie wiem co naknocilem, ale dysk 190 zostal jakby wyczyszczony, pokazuje, ze nic na nim nie ma. Na pewno go nie formatowalem. Przywracanie systemu wylaczylem, wiec to mnie nie uratuje. Czy da sie samym portitionem cofnac to jakos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Jest partycja tylko pusta czy w ogóle 190GB na którym jest wolne miejsce bez zadnej partycji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k'9999 Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Jest partycja, cala wolna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 A ja poprosze screen z Mój komputer->prawy myszy->Zarządzaj->Menedżer dysków, bo coś duuuży mi się ten dysk wydaje. A zawartość może odratować TestDisk lub inne programy do odzyskiwania danych. Było, szukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 ja napisze tak nieprzemadam za p magiciem wole geparted czy jakos tak sie to nazywalo odpala sie z plytki jak knoppix wiec nic ni dysku nie blokuje robisz co chcesz :) po 2 skoluj sobie jakos hdd regenerator takze boot cd programik jest sprytny skanuje dysk w poszukiwaniu bad sectorow i je naprawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...