fuxmen Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 czy ktoś ma kartę grafiki: Gainward GF4 PP! Ultra/650 TV/DVI GS(GF4 Ti 4200 z 64 MB DDR, wyjściem TV-Out i DVI ) jak sie sprawuje, wydajność itd. proszę o odpowiedź bo mam zamiar kupić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 rozwali sie po kilku miechach - i do servisu czekac.... moje zdanie NIC CO GRAINWARDA - ale to moje zdanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 pozatym kosztuje bardzo duzo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 no wiem teraz dopiero mam go w [gluteus maximus] kupie sobie radka 8500 i bedzie hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 no wiem teraz dopiero mam go w <font color="#FF0000">[ciach!]</font> kupie sobie radka 8500 i bedzie hehehe i bedziesz mial wiekszy problem pozakladales tyle topicow o tych kartach za az mnie szlak trafia a dodatkowo zmieniasz zdanie jak "choragiewka" :evil: napisz to modera niech pokasuje to co nietrzeba :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 stary o to chodziło, żebyście mi pomogli zmienić zdanie a tak pozatym to co masz do tego że zakładam topiki chciałem się dowiedzieć teraz już wiem nie masz się co denerwować ja tu dopiero zaczynam i wogóle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 stary o to chodziło, żebyście mi pomogli zmienić zdanie a tak pozatym to co masz do tego że zakładam topiki chciałem się dowiedzieć teraz już wiem nie masz się co denerwować ja tu dopiero zaczynam i wogóle w porzadku młody ale zmienic zdanie z gf4 ti na ati 8500 8O toz to szok poza tym opcja SZUKAJ :twisted: btw mogles ciagnas jeden topic a tak wszycy odpowiadaja na nieaktualne juz posty :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 cieszę sie , żeśmy sie dogadali ale ja z tej opcji szukaj tonie umiem kożystac conie wpiszę to znajdzie całkiem co innego ;((( no wiesz z tym zdaniem no to cena ten gf to jakieś 700-800 zeta a radek 8500 to poiżej 500 zeta można dostać inie jest wiele gorszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 cieszę sie , żeśmy sie dogadali ale ja z tej opcji szukaj tonie umiem kożystac conie wpiszę to znajdzie całkiem co innego ;((( no wiesz z tym zdaniem no to cena ten gf to jakieś 700-800 zeta a radek 8500 to poiżej 500 zeta można dostać inie jest wiele gorszy jakie 700-800 pln 8O przecierz dwa razy pisalem ze CREATIVE kosztuje 599 pln a przy nim radek 8500le wysiada wydajnosciowo i koniec a poza tym kosztuje w granicach 450 pln poza tym rob co chesz to twoje pieniadze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 tylko gdzie takiego crative dostać za taką kwotę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 aha gdzie w systemie (win me) sprwadić najakiej magistrali chodzi mój gf 2 bo w win xp mam więcej punktów niż w win me a powinno byc odwrotnie nie mogę zainstalować jakiegoś drivera do agp ver. 1.09 bo jak instalne to wiesza sie i muszę foratować twrdziela bo się nie da tego usunąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 :) boshe gainward Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Co do Gainwarda to wypuscili wdaliwa serie, , no ale cóż w takim razie BMW i Mercedes to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o jakich mało znajmomy miał bmw i mu się psuło co troche a drugi miał mercedesa i to samo ładne badziewia produkują. A tak na marginesie mam juz trzeciego geinwarda (gf2, gf3,gf4) i jakoś z żadnym nie miałem i nie mam problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...