Skocz do zawartości
fuxmen

golden sample 4200 jak chodzi

Rekomendowane odpowiedzi

czy ktoś ma kartę grafiki:

Gainward GF4 PP! Ultra/650 TV/DVI GS(GF4 Ti 4200 z 64 MB DDR, wyjściem TV-Out i DVI )

jak sie sprawuje, wydajność itd.

proszę o odpowiedź bo mam zamiar kupić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wiem teraz dopiero mam go w <font color="#FF0000">[ciach!]</font> kupie sobie radka 8500 i bedzie hehehe

i bedziesz mial wiekszy problem

pozakladales tyle topicow o tych kartach za az mnie szlak trafia a dodatkowo zmieniasz zdanie jak "choragiewka" :evil: napisz to modera niech pokasuje to co nietrzeba :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stary o to chodziło, żebyście mi pomogli zmienić zdanie a tak pozatym to co masz do tego że zakładam topiki chciałem się dowiedzieć teraz już wiem nie masz się co denerwować

ja tu dopiero zaczynam i wogóle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stary o to chodziło, żebyście mi pomogli zmienić zdanie a tak pozatym to co masz do tego że zakładam topiki chciałem się dowiedzieć teraz już wiem nie masz się co denerwować

ja tu dopiero zaczynam i wogóle

w porzadku młody ale zmienic zdanie z gf4 ti na ati 8500 8O toz to szok poza tym opcja SZUKAJ :twisted:

btw mogles ciagnas jeden topic a tak wszycy odpowiadaja na nieaktualne juz posty :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cieszę sie , żeśmy sie dogadali

ale ja z tej opcji szukaj tonie umiem kożystac conie wpiszę to znajdzie całkiem co innego ;(((

no wiesz z tym zdaniem no to cena ten gf to jakieś 700-800 zeta a radek 8500 to poiżej 500 zeta można dostać inie jest wiele gorszy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cieszę sie , żeśmy sie dogadali

ale ja z tej opcji szukaj tonie umiem kożystac conie wpiszę to znajdzie całkiem co innego ;(((

no wiesz z tym zdaniem no to cena ten gf to jakieś 700-800 zeta a radek 8500 to poiżej 500 zeta można dostać inie jest wiele gorszy

jakie 700-800 pln 8O

przecierz dwa razy pisalem ze CREATIVE kosztuje 599 pln a przy nim radek 8500le wysiada wydajnosciowo i koniec a poza tym kosztuje w granicach 450 pln

poza tym rob co chesz to twoje pieniadze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aha gdzie w systemie (win me) sprwadić najakiej magistrali chodzi mój gf 2 bo w win xp mam więcej punktów niż w win me a powinno byc odwrotnie nie mogę zainstalować jakiegoś drivera do agp ver. 1.09 bo jak instalne to wiesza sie i muszę foratować twrdziela bo się nie da tego usunąć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do Gainwarda to wypuscili wdaliwa serie, , no ale cóż w takim razie BMW i Mercedes to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o jakich mało znajmomy miał bmw i mu się psuło co troche a drugi miał mercedesa i to samo ładne badziewia produkują.

A tak na marginesie mam juz trzeciego geinwarda (gf2, gf3,gf4) i jakoś z żadnym nie miałem i nie mam problemów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...