KAMILcom Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 (edytowane) Wc Rev.6 By Kamilcom jakieś dwa albo trzy tygodnie temu kupiłem kolejną chłodnice wybór padł na coolteka rev.2 2x120. Wszysko elegancko przy okazji dowiedziałem sie że MSC/x4pro znajduje sie 10km od mojego miasta dzięki temu chłodnice odebrałem u mnie w mieście osobiście (podziękowania dla brata Marcina !). po zamontowaniu temperatury oczywiście poszły znacznie w dół ! pokaz slajdów: tak wygląda siteczka która skutecznie zbiera kurz (fabrycznie montowana w antku) a tak wygląda chłodnica :)- z jednej strony 2x arctic 120mm z drugiej 2x fander rev.2 zamontowana sieteczka po zamotowaniu chłodnicy panel zalmana pierwsze pokretło od lewej służy do regulacji pompki - na codzień lata na minimum czyli 5v kolejne dwa służą do regulacji fanderów na chłodnicy 1x120mm ostatnie pokrętło to spięte pod jedno gniazdo dwa fandery z chłodnicy 2x120 pod przełącznik (drugi od prawej) podłączona jest akasa 80mm nadmuciach!ąca na ram i AC 9 na dysk (wyselekcjonowny spośród 4 sztuk najcichszy wentyl jaki mam w kompie !!! ). te wentylatory zawsze działają na 5v pod ostatni przełącznik podłączyłem 2x arctic 120mm działają tylko w dzień i tylko na 5v wszyskie fandery w dzień działają na 12v (ewentualnie kiedy gram na słuchawkach w nocy) w nocy/lub kiedy chce żeby było ciszej - @5v fotki z montarzu "cichego pudła" a teraz fotki z montażu i po mniej wiecej po skreceniu wszyskiego jeszcze z świetej pamieci 7900GS na pokładzie małe zmianki w środę z Twaiwanu przyszedł nowy rezik TT z którego jestem bardzo zadowolony moge go polecic warty swojej ceny (płacilem 68zł) fotki rezika i akcesoriów porównajcie sobie średnice złączki 8/10 i tej na wąż 9.5mm od TT. bez większych problemów naciągnąłem na nie węze inno Układ z X700 256mb (tymczasowo oczywiście) stey cemented ;) Edytowane 28 Czerwca 2007 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Na front nie wejdzie? Albo na tył budy? Może masz racje lepszym rozwiązaniem będzie 2x120 i 1x120 na tyle. Zanim włożysz 2x120 to porównaj ten skraplacz TT do BWA 121. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 już pisałem wczesniej że nie biore tego skraplacza bo sprzedawca poleciał sobie w ekh maliny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) UP!^ » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « nowe fotki pierwszy post z drugiej strony Edytowane 28 Czerwca 2007 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Fajny i przyjemny ukłdzik :) Prawie jakbym widział mój stary ukłdzik ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 (edytowane) po tym co wczroaj zobaczyłem: mimo że czyścilem procka bezynką po zmianie AS5 na CLP zmieniłem paste na nową. temperatura spadła o 2*c w ilde procka wyczyściłem pastą do zębów było ciężko ale i tak zostały delikatne odbarwienia - pasty z procka nie wymieniałem od listopada 2006 po zminie AC na WC posmarowałem tylko bloczek Edytowane 1 Lipca 2007 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Papier ścierny jest da best ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 nie po to kupiłem box'a którego i tak nie używałem [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik16 Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 KAMILcom co ta sa za maty wyciszajace WC bardzo ładne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 BeQuiet ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Be Quiet od dragona Medium musiałem delikatnie skrócic mate na drzwiczki ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 A jak ta Akasa Amber chlodzaca pamieci jest zamocowana :?: Mozna jakas fote z bliska prosic :?: Tez kombinuje takie cos, bo Cross Flow Fana wyrzucam chyba a nei chce wiatraka po prostu wieszac nad pamieciami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 (edytowane) ona jest przymocowana do śrub które wystają z zapinki CPU (na fotce jest nieprzykręcona) Edytowane 1 Lipca 2007 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narkies Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Super! ładnie wykonane, estetycznie, dla mnie naprawde sie podoba, jeden z najbardziej podobajacych sie mi kibelkow hehe :lol2: Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 coprawda teraz pompka jest gdzie indziej ... kolejne trzy bloki niebawem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 coprawda teraz pompka jest gdzie indziej ... kolejne trzy bloki niebawem Czyżby jednym z tych bloków był fullcover na 88gtx ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) zapewne ale nie na 88GTX :P Edytowane 3 Września 2007 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 zawsze mi sie zdawało że masz gtx'a :) No to pozostaje tylko czekać :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2007 bym powiedział że GTS'a :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...