Bezan Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Witam, Jak bezproblemowo uciszyć trochę tego wentyla Zalmana na karcie w trybie 2D ? Próbowałem Riva Tuner v2.0 final ale nie daje to żadnych rezultatów.... Obecne sterowniki to Forceware 94.20... Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 A tematu o 7600gs nie ma :?: Poszukać nie łaska :?: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezan Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Z tego co szukałem to używa sie właśnie RivaTuner i 2D 30% a 3D 80-100%... Tylko właśnie jak to ustawić jak karta nie reaguje na zmiany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9920 Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 nTune da rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Ewentualnie edycja biosu. Poza tym jest temat o 7600 :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezan Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Ok no jest temat o 7600 ale przeczytanie ~180 stron, żeby znaleźć odpowiedź na mój problem jakoś mało mnie zachęca... Chyba lepiej jeżeli ktoś zna odpowiedź podać ją od razu a nie odsyłać do czytania całego tematu, w którym 99% rzeczy mnie nie obchodzi... W taki sposób można by w ogóle forum bez podziału jakiegokolwiek robić i mówić, że odpowiedź jest na forum i można przeczytać te x stron... Szukajka niestety mało pomocna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Nie o to chodzi, chodzi o to że pytanie te miałeś zadać w temacie o 7600GS niż zakładać nowy, nikt tobie nie karze czytać 180 stron... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...