Gość mariush190 Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Witam!! Wkrótce dojdzie do mnie laptop. Co prawda złom, bo P3 700mhz, ale do neta sie nadaje idealnie. Postanowiłem dokupić kartę EDGE/GPRS iiii wybrać usługodawcę... Wiem, że iPlus ma taką opcję. Kupujesz starter simlusa, wkładasz do karty, i jedziesz z netem.. Cena 3 grosze za 100kb nie jest tak wygórowana, za 1mb zapałce 30gr, a za 100mb 30zł. Nie mam zamiaru używać tego na co dzień, dlatego myślę ze w 100mb się zamknę. Czy orange i era tex ma net na prepaid? Oczywiście nie w cenie 10gr za 10kb, tak jak w telefonach komurkowych.. A może jakiś tani abonament? To by kartę PCMCIA dali odrazu.. Co możecie mi polecić? Wiem z doświadczenia, że era to najgorsza sieć, mam teraz TAK TAKA, jeden abonament na firmę w erze i znajomy ma blueconnecta, same problemy. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 w tanim abonamencie dostaniesz modem gprs i za bulisz za niego pewnie jak w sklepie w plusie to sie nazywa simdata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 (edytowane) podepne sie pod temat. co oplaca sie wziac zeby miec neta w lapie na okres wakacji. ( najlepiej bez abonamentu) ostatnio podlaczylem sie do neta przez tel ( orange na karte ) ale wystraszylem sie jak skasowali mnie 6zl za 1mb... Edytowane 20 Maja 2007 przez Halfi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 plus simdata 30gr/1mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 dzieki za pomoc rzeczywiscie najlepsza ofera na rynku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...