LuZaczek Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Witam! Mam pytko do tych pamieci wymienionych w temacie, sa to DDR 2100. Wolalbym Elixira :D bo glownie chodzi mi o podkrecanie ale jak narazie w Rzeszowie trudno nabyc te pamieci w dobrej cenie... Pozdrawiam Z gory dzieki..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Moje doświadczenia z pamięciami Spec Tec DDR 333 są negatywne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 ale byly tez pozytywne opinie o tych spectekach.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Moje doświadczenia z pamięciami Spec Tec DDR 333 są negatywne Ja mam dobre doswiadczenia. Na max timingach szły mi na 375MHz(default 333MHz) Wiec na 400MHz pojda na 100% . Polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 A ja mam bardzo dobra opinie o tej firmie, duzo wyzej ja cenie niz Elixiry czy Samsungi, moje doswiadczenia wynioslem jeszcze z SDRAMow... (BTW, mam na sprzedaz 256 MB PC133 CL2 SpecTek, nowiusienkie, nieuzywane, nawet z rachuneczkiem ;)). Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Hmmm a mi chodzi o 266mhz czyli 2100 czy ktos mial z nimi jakies doswiadczenie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 o sdramach speca mam oinie negatywna ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytman Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 o sdramach speca mam oinie negatywna ;] no... ;) ja mialem Speca PC100 i szedl spoko na PC133... wiec pozytyw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 o sdramach speca mam oinie negatywna ;] no... ;) ja mialem Speca PC100 i szedl spoko na PC133... wiec pozytyw ja mialem 2x256 133mhz i szly maximum na 100. Moze pomylili oznaczenia na pamieciach i dostales moje ;) Odradzam SpecTeca. Moje byly gorsze od przecietnych noname'ów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...