dawidsx Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Witam Mam pytanie odnośnie - Neostrada tp promocja "Podkręć prędkość" Posiadam neostrade i do końca umowy zostało mi mniej niż 90dni tak więc chcę podpisać aneks do umowy + migracja z 512 na 1024. I mam pytanie czy prędkość zostanie mi zwiększona na 1024 z nowy okresem rozliczeniowym czy dopiero wygaśnięciu starej umowy ( 512 ) czyli dopiero za ok 90dni ? Proszę żeby się wypowiedziały osoby które skorzystały z tej promocji . Dzwoniłem na 9393 i powiedzieli mi ze zwiększą prędkość z nowym okresem rozliczeniowym ( czyli od czerwca ) tak więc udałem się do telepunktu TP aby podpisać aneks a tam mi powiedzieli że na 9393 mówią " to co chce usłyszeć klient " ( czyli bzdury ) i zwiększą mi dopiero prędkość na 1024 po wygaśnięciu starej umowy ( za ok 90dni ) po powrocie do domu znowu zadzwoniłem na 9393 i usłyszałem że w telepunkcie TP "wprowadzili mnie w błąd" i prędkość zostanie zwiększona z nowym okresem rozliczeniowym ... Tak więc trochę się pogubiłem dlatego proszę sie o wypowiedzenie osób które skorzystały z tej promocji jak to w końcu jest . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 poczekaj do czerwca wchodzi nowa promocja :] pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Mam w planie założyć Neo ale jak mówisz ze ma być nowa promocja to chyba poczekam. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gierek Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 musiz isc do nich na 2miechy najlepiej p[rzed koncem umowy i dokłądnie dowiedziec sie o co biega... i jakby co dokłądnie przeczyac umowe... bo jak bedziesz czekac do konca....(10 -15dni przedk oncem umowy)to telekomuna naliczy ci na rachunek opłąte za net za czas nieokreslony... a wtedy nici z promocji... musiz to zrobic w maire płynnie acha jezeli juz raz brałes udział w jakijs promocji np. ziwkszanie szybkosci to raczej o kolejnej promocji mozesz sobie pomarzyc...ja też sie łudziłem...reklamami w tv itd hihi a rzeczywistoscw telekomunie jest.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) Jak ja korzystalem z "pp" to predkosc z 256kb na 1mb zwiekszyli mi w ciagu godziny, po powrocie z telepunktu mialem juz w pelni sprawne 1mb. Jakbys chcial zakupic np liveboxa za 1zl przez polowe umowy to musisz poczekac az zacznie ci nowa umowa biec. Edytowane 10 Maja 2007 przez Pawel_k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...