Skocz do zawartości
dawidsx

Neostrada Tp Promocja "podkręć Prędkość"

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pytanie odnośnie - Neostrada tp promocja "Podkręć prędkość"

Posiadam neostrade i do końca umowy zostało mi mniej niż 90dni tak więc chcę podpisać aneks do umowy + migracja z 512 na 1024.

I mam pytanie czy prędkość zostanie mi zwiększona na 1024 z nowy okresem rozliczeniowym czy dopiero wygaśnięciu starej umowy ( 512 ) czyli dopiero za ok 90dni ?

Proszę żeby się wypowiedziały osoby które skorzystały z tej promocji .

Dzwoniłem na 9393 i powiedzieli mi ze zwiększą prędkość z nowym okresem rozliczeniowym ( czyli od czerwca ) tak więc udałem się do telepunktu TP aby podpisać aneks a tam mi powiedzieli że na 9393 mówią " to co chce usłyszeć klient " ( czyli bzdury ) i zwiększą mi dopiero prędkość na 1024 po wygaśnięciu starej umowy ( za ok 90dni ) po powrocie do domu znowu zadzwoniłem na 9393 i usłyszałem że w telepunkcie TP "wprowadzili mnie w błąd" i prędkość zostanie zwiększona z nowym okresem rozliczeniowym ...

Tak więc trochę się pogubiłem dlatego proszę sie o wypowiedzenie osób które skorzystały z tej promocji jak to w końcu jest .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

musiz isc do nich na 2miechy najlepiej p[rzed koncem umowy i dokłądnie dowiedziec sie o co biega... i jakby co dokłądnie przeczyac umowe...

bo jak bedziesz czekac do konca....(10 -15dni przedk oncem umowy)to telekomuna naliczy ci na rachunek opłąte za net za czas nieokreslony... a wtedy nici z promocji... musiz to zrobic w maire płynnie

acha jezeli juz raz brałes udział w jakijs promocji np. ziwkszanie szybkosci to raczej o kolejnej promocji mozesz sobie pomarzyc...ja też sie łudziłem...reklamami w tv itd hihi a rzeczywistoscw telekomunie jest....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ja korzystalem z "pp" to predkosc z 256kb na 1mb zwiekszyli mi w ciagu godziny, po powrocie z telepunktu mialem juz w pelni sprawne 1mb.

Jakbys chcial zakupic np liveboxa za 1zl przez polowe umowy to musisz poczekac az zacznie ci nowa umowa biec.

Edytowane przez Pawel_k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi