Skocz do zawartości
fuxmen

jak jest z tym ecs

Rekomendowane odpowiedzi

jest taki mod,ze trzeba z tylu socketa przylutowac kabelkami jakies dipy czy cos i wtedy tym zmieniac

tak tylko jak bo ja nigdy tego nie robiłem

a tak wogóle jaką płytę byś polecił do podkręcania 280-350 zeta??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do 350 to DFI 77pro (podobno tyle kosztowala).Mniemam ze chodzi ci o zmiane mnoznika,wiec nie ma zbyt wielu plyt w tej cenie z taka mozliwoscia,z tych co widzialem do kupienia to kazda na kt333 jest drozsza,wiec zostaje Epox 8khal+ za 300pln lub Epox 8k7a+ za 265pln(na amd 760 ale plyta swietna)Sa jeszcze schuttle na kt266a,ale to juz lepiej tego epoxa 8khal+(tez kt266a)

w sumie to na swojej mozesz moda zrobic jak gwarancje chcesz poswiecic,poszukaj na tym forum widzialem ten temat z linkami do stron jak to zrobic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do 350 to DFI 77pro (podobno tyle kosztowala).Mniemam ze chodzi ci o zmiane mnoznika,wiec nie ma zbyt wielu plyt w tej cenie z taka mozliwoscia,z tych co widzialem do kupienia to kazda na kt333 jest drozsza,wiec zostaje Epox 8khal+ za 300pln lub Epox 8k7a+ za 265pln(na amd 760 ale plyta swietna)Sa jeszcze schuttle na kt266a,ale to juz lepiej tego epoxa 8khal+(tez kt266a)

w sumie to na swojej mozesz moda zrobic jak gwarancje chcesz poswiecic,poszukaj na tym forum widzialem ten temat z linkami do stron jak to zrobic

powiem tak narazie wystarczy mi ten 1600@1900 a gwarancja przyda sienie wiem co może się stać

trudno kupiłem takiego kmoita, wtedyn nie wiedziałem co to jest podkręcanie :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vengeance-korekta mi się udało. ale spod windows speedfanem xp 0,13 poleciał 11x166 (niestety nie pocieszyłem się długo, bo pamiątki kiepskie i się przy pierwszej próbie testowania zwiesił). potem jak próbowałem to w biosie ustawić to już mi się na amen nie udało (płyta pojechała do reklamacji :D )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...