fuxmen Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 czy na ecs k7s5a jak bym odblokował mnożnik da się go zmieniać w biosie czynie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 jest taki mod,ze trzeba z tylu socketa przylutowac kabelkami jakies dipy czy cos i wtedy tym zmieniac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 jest taki mod,ze trzeba z tylu socketa przylutowac kabelkami jakies dipy czy cos i wtedy tym zmieniactak tylko jak bo ja nigdy tego nie robiłem a tak wogóle jaką płytę byś polecił do podkręcania 280-350 zeta?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 do 350 to DFI 77pro (podobno tyle kosztowala).Mniemam ze chodzi ci o zmiane mnoznika,wiec nie ma zbyt wielu plyt w tej cenie z taka mozliwoscia,z tych co widzialem do kupienia to kazda na kt333 jest drozsza,wiec zostaje Epox 8khal+ za 300pln lub Epox 8k7a+ za 265pln(na amd 760 ale plyta swietna)Sa jeszcze schuttle na kt266a,ale to juz lepiej tego epoxa 8khal+(tez kt266a) w sumie to na swojej mozesz moda zrobic jak gwarancje chcesz poswiecic,poszukaj na tym forum widzialem ten temat z linkami do stron jak to zrobic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 do 350 to DFI 77pro (podobno tyle kosztowala).Mniemam ze chodzi ci o zmiane mnoznika,wiec nie ma zbyt wielu plyt w tej cenie z taka mozliwoscia,z tych co widzialem do kupienia to kazda na kt333 jest drozsza,wiec zostaje Epox 8khal+ za 300pln lub Epox 8k7a+ za 265pln(na amd 760 ale plyta swietna)Sa jeszcze schuttle na kt266a,ale to juz lepiej tego epoxa 8khal+(tez kt266a) w sumie to na swojej mozesz moda zrobic jak gwarancje chcesz poswiecic,poszukaj na tym forum widzialem ten temat z linkami do stron jak to zrobic powiem tak narazie wystarczy mi ten 1600@1900 a gwarancja przyda sienie wiem co może się stać trudno kupiłem takiego kmoita, wtedyn nie wiedziałem co to jest podkręcanie :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 hmmm :] lutownica i jazda chcesz wiecej inf... pisz na priv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 zrobiłbym to gdybym wiedział, że podkręce na mnożnik 12,5 z 10,5 przy magistrali 150 mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 i tak 166 nie ustawisz wiec na jedno wychodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 czemu nie ustawię przeciez mogę ustawić asle czy wstanie to już inna para kaloszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczak_PL Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 gdzieś w sieci krąży bios dla overclockerów nie wiem dokładnie co mozna z nim zrobic (tzn jakie dodatkowe ma funckje ;p) ale cos wiecej mozesz wycisnać a zawsze to mniej bolesne niz lutowanie dipów do płyty :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 nie da sie uzyskac 166 na k7s5a nikomu z ocbench sie to nie udało , a tam ludzie chyba wiedza co robią , w koncu z tamtad te wszystkie mody Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 mam taki bios Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Vengeance-korekta mi się udało. ale spod windows speedfanem xp 0,13 poleciał 11x166 (niestety nie pocieszyłem się długo, bo pamiątki kiepskie i się przy pierwszej próbie testowania zwiesił). potem jak próbowałem to w biosie ustawić to już mi się na amen nie udało (płyta pojechała do reklamacji :D ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 no to nic będzie tak jak jest mi to wydoli nie będę ryzykował spaleniem płyty czy czymś innym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...