sparda Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 please powiedzcie mi jaka zasilka najtansza z mozliwych bedzie dobrze pracowac z moim configiem: athlon 4200+ gf 6800 xt 1 gb ramu kingstone nforce 4 msi sli dysk seagate 350 gb teraz mam 400w jakis noname i chyba przez niego mam mega wkur***** resety kompa nie bede krecic kopma a zasilka ma byc raczej cicha naprawde mam teraz malo kasy i chodzi mi tylko zeby komp pracowal stabilnie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, zasilaczy, myszek i klawiatur itp TU: http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=54 Modecom MC 350W ~110 zł ci styknie bezproblemowo, stabilna zasiłka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Ew Amacrox 400 350W lub 450 400W (bliźniaki MC od Modecoma, ponoć cichsze). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) please powiedzcie mi jaka zasilka najtansza z mozliwych bedzie dobrze pracowac z moim configiem: http://www.allegro.pl/item187155599_delta_...lko_teraz_.html koszt 35zł koledzy miała być najtańsza, a tu widze MC i Amacroxy za powyzej 100zł :wink: edit:Delta jest conajmniej porównywalna z MC i Amacroxem, więc nie ma sie co bać u mnie zasila drugi konfig z podpisu Edytowane 7 Maja 2007 przez svende Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparda Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 http://www.allegro.pl/item187155599_delta_...lko_teraz_.html koszt 35zł koledzy miała być najtańsza, a tu widze MC i Amacroxy za powyzej 100zł :wink: edit:Delta jest conajmniej porównywalna z MC i Amacroxem, więc nie ma sie co bać u mnie zasila drugi konfig z podpisu ale Ty masz proca 3000+ i ramu 256 wiec nie jestem pewien czy ta proponowana przez Ciebie zasilka nie sfajcze sobie kompa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 no to jak sie boisz to kup delte 400w . tez na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 ale Ty masz proca 3000+ i ramu 256 wiec nie jestem pewien czy ta proponowana przez Ciebie zasilka nie sfajcze sobie kompa :)różnice miedzy tymi podzespołami są pomijalne. O grafę też sie nei martw, pociagnie nawet znacznie mocniejsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mookie Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 różnice miedzy tymi podzespołami są pomijalne. O grafę też sie nei martw, pociagnie nawet znacznie mocniejszeRównież polecam ww. delte już po raz kolejny, sam ją mam. IMO to niezła zasiłka oczywiście za takie pieniążki. W tej cenie nie ma raczej nic lepszego. Niedawno udało mi się zrobić spięcie montując wiatrak (+ dotknał obudowy), zabezpieczenia ładnie zadziałały od razu wyłączając zasilacz więc to wiem że działa dobrze :lol2: I nie martw się że czegoś Ci nie pociągnie, linie 12v wystarczą do mocniejszych konfigów. U mnie ciągnie to co w sygnaturce z OC A64@2,7Ghz ddr400@ddr600 i niedawno jeszcze 4xhdd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...