kierownik Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Witam. Mam taki problem ze za kazdym razem gdy odpalam komputer (win XP) windows skanuje mi partycje E. Mam to od jakiegos czasu. Probowalem to skanowac, kombinowac w rejestrach ale nic nie pomagalo. Za kazdym razem to samo. Dzisiaj w akcie desperacji zrobilem juz nawet pomocny na wszystko Format c: (z nadzieja ze windows mi sie pierniczy i ze to rozwiaze problem). Nie rozwiazalo. Swiezo zainstalowany golutki windows xp, pierwsze uruchomienie i skan. Nie chce kasowac partycji i tworzyc jej na nowo bo mam tam bardzo duzo danych ktorych nie chce stracic. Czy istnieje program lub sposob ktory moglby rozwiazac ten problem? Dziekuje z gory za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 To pewnie partycja z FATem, konwersja na NTFS powinna rozwiązać problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Kiepski pomysł. Problem był już 1000 razy, no ale... niech stracę. Zacznij od Start->Uruchom: CHKDSK E: /F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...