igomako Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Chciałbym sobie sprawić taki komplet: obudowa do dysku pod usb i dysk 2.5 cala. Teoretycznie to czerpie zasilanie głównie z usb. Chciałbym się zapytać jaki dysk waszym zdaniem sie najlepiej do tego nadaje? Rozmiar tak w okolicach 120-160gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pnhd Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Welland robi nawet niczego sobie. Sam sie czaje na taka. Na allegro po 36 zl. A skoro zasilanie z usb to dysk taki, zeby jak najmniej pradu bral ;). Tez takiego szukam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 wychodzi wtedy na jakis hitachi 120gb + fajna obudowa za ok 30-40zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Ja mam to co w podpisie i oba dzialają bez dodatkowego kabla z kontaktu. Kieszen mam jakas czarna z vobisu o ktorej pisalem w topicu LAPTOPY i tam polecam zajrzeć/uzyc szukajki. Zastanawiales sie nad czyms z rodziny "MY BOOK"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...