Skocz do zawartości
domeryk

Projektowanie Stron Cenik Html,flesh,php,java,

Rekomendowane odpowiedzi

Witam może się oriętujecie jakie cenny chodzą w Polsce Stronek chodzi mi o stronki w html,flesh,php,jawa ??

Wiem że np zalezy to od podstron mniej wiecej php ze zdieciami i sklepem od 10 podstron 600-1500zl zalezy od szty graficznej a jak wyglada z flesh sprawa jak jest dodatkowo intro moze jakies propozycje cenowe??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

FLASH i JAVA..

Moja babiczka tez pochazi z Chrzanowa, ale napisz tego posta jakoś bardziej gramatycznie i składnie bo nie bardzo idzie Cię zrozumieć..

Witam może macie zorientowanie jakie cenny chodzą w Polsce Stron internetowych chodzi mi o strony kodowane w html, flesz ,php, jawa ??

Wiem że np zależy to od pod stron mniej więcej php ze zdięciami i sklepem od 10 pod stron 600-1500zl zależy od szaty graficznej a jak wygląda z flesz np. przygotowanie takiego do modyfikacji szablonu ile można za coś takiego policzyć kupując takie zmodowane arcydzieło sprawa jak jest dodatkowo intro dodane może jakieś propozycje cenowe??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zależy od rozmachu projektu, bo jesli robisz dla jakiejs 'malej' firmy to wiadomo, ze nie mozesz policzyc sobie jak dla korporacji.

Do tego dochodzi cena cmsa, grafiki, wykonania logotypu, przygotowanie owego do druku etc.

Nie flesh tylko flash, nie jawa (na niej mozesz sobie jezdzic) tylko java.

Ogolnie mozna liczyc od 500 zl do Xk, zalezy po prostu co i dla kogo robisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi