domeryk Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Witam może się oriętujecie jakie cenny chodzą w Polsce Stronek chodzi mi o stronki w html,flesh,php,jawa ?? Wiem że np zalezy to od podstron mniej wiecej php ze zdieciami i sklepem od 10 podstron 600-1500zl zalezy od szty graficznej a jak wyglada z flesh sprawa jak jest dodatkowo intro moze jakies propozycje cenowe?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 FLASH i JAVA.. Moja babiczka tez pochazi z Chrzanowa, ale napisz tego posta jakoś bardziej gramatycznie i składnie bo nie bardzo idzie Cię zrozumieć.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeryk Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 FLASH i JAVA.. Moja babiczka tez pochazi z Chrzanowa, ale napisz tego posta jakoś bardziej gramatycznie i składnie bo nie bardzo idzie Cię zrozumieć.. Witam może macie zorientowanie jakie cenny chodzą w Polsce Stron internetowych chodzi mi o strony kodowane w html, flesz ,php, jawa ?? Wiem że np zależy to od pod stron mniej więcej php ze zdięciami i sklepem od 10 pod stron 600-1500zl zależy od szaty graficznej a jak wygląda z flesz np. przygotowanie takiego do modyfikacji szablonu ile można za coś takiego policzyć kupując takie zmodowane arcydzieło sprawa jak jest dodatkowo intro dodane może jakieś propozycje cenowe?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Przykładowy cennik: http://romek.intermania.pl/ Więcej możesz znaleźć na aukcjach [jak się trafi, nie zawsze] albo na Googlu ;) Pozdrawiam, wyyzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zależy od rozmachu projektu, bo jesli robisz dla jakiejs 'malej' firmy to wiadomo, ze nie mozesz policzyc sobie jak dla korporacji. Do tego dochodzi cena cmsa, grafiki, wykonania logotypu, przygotowanie owego do druku etc. Nie flesh tylko flash, nie jawa (na niej mozesz sobie jezdzic) tylko java. Ogolnie mozna liczyc od 500 zl do Xk, zalezy po prostu co i dla kogo robisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...