Grinch Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Nic dodać nic ująć moje GRATULACJE dla tego człowieka. Pierwsza wygrana w tym sezonie ale za to w jakim stylu. Niech się Niemcy schowają ze swoim Hanawaldem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 MAAAAAAAAAŁYSZ!!!!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Yeah :) Hurra, hurra.... w końcu pokazał co potrafi ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 MAAAAAAAAAAAŁŁŁŁYSZ MISTRZEEEEMMM :!: :!: :!: :!: :!: :D :D :D :D :D :D Nareszczie, jeszcez jutro niech im pokarze kto tu zadzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 MAŁYSZ MISTRZEM ŚWIATA!!!!! odzyskał wielką formę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 MAAAAAAAAAAAŁŁŁŁYSZ MISTRZEEEEMMM :!: :!: :!: :!: :!: :D :D :D :D :D :D Nareszczie, jeszcez jutro niech im pokarze kto tu zadzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 C U D O W N I E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 YEEEAAAH. MAŁYSZ RULEZZZZZ :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 yeah !!! ADAM MAŁYSZ MISTRZEM ŚWIATA - to fakt yeah !!! pelen szacunek dla niego... :D :D :D :D :D POLAK :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 a niektórzy mówili że Małysz już nic nie pokaże. Ja zawsze w niego wierzyłem i teraz pokazał wszystkim co potrafi. BRAWO ADAM!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 heh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Należało się Adasiowi!! Znóff cała Polska ożyje i znóff każdy będzie Go kochał... Tak to jest w naszym kraju. Brawo Adam. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Dla mnie BOMBA! Adam RuLeZ Mateusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 małysz im pokozoł tyko czemu qwa wszystkie zasługi przypisuja tajnerkowi przecierz ten kolo wogule nie wie czemu adam tak skacze(po prostu fenomen) jakby naprawde byl dobrym coachem(tak jak kojonkoski) to reszta ekipy tez miala by porzadne rezultaty(nie jakies tam 27 miejsce bachledy) zwolnic tajnera zatrudnic tomaszewskiego:) ADAM IS DA BEST Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Pompej sama racja. A jak polewalem z komentatorow. Malysz Roxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Adaaaaaam !!! Drugi skok był N_I_E_W_I_A_R_Y_G_O_D_N_Y :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Adaś Małysz RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZ BRAWO DLA TEGO WIELKIEGO CZŁOWIEKA! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Dwa doskonale skoki Mistrz Swiata powrocil Jest szansa na 3 zwyciestwo z rzedu w pucharze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 hehe super ze wygral :]hehe super ze wygral :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 pokazla co potrafi :D gratulacje dla niego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Ciekawe czy na K95(K90, nie wiem) tez bedzie MASTA OF THE WORLD. Ja ze swej strony zecze mu ofkozz jak najlepiej. MAŁYSZ LEĆ!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 LEEEEC ADAM LEEEEEEEEEEEEEEEC ;D no nareszcie pokazal co potrafi :D brawo Adas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Szkoda mi Ahonena :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Ja wiedziałem że w końcu pokarze tym wszystkim którzy go obrażali że nie mają racji. Małysz żądzi. Tak dalej panie Adamie !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Szkoda mi Ahonena :wink: zdrajca :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkDog Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 MAAAŁYSZ TO JEST POTĘĘĘĘGA!!!!! Małysz rządzi i na K90 tez wygra!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 to nie moze byc jogurt :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malitek Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 a ja przyznam sie ze zwatpilem w Malysza, myslalem ze nei ma szans juz na tytul trzeci raz , jak ja sie mylilem ... . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 A ja wierzylem w Adama nawet w chwilach jego slabosci. And i still do. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Należało się Adasiowi!! Znóff cała Polska ożyje i znóff każdy będzie Go kochał... Tak to jest w naszym kraju. Brawo Adam. Pozdrawiam Właśnie tak to jest w naszym kraju - jak wygrywa to wszyscy go lubią - jak mu nie idzie (nie idzie - znajdować się w pierwszej 10 cały czas ale mu idzie bo nie jest 1) to większość o nim zapomina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...