Skocz do zawartości
Andiw

Www.hard-pc.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystkie portale przechodzą zmiany czy to w wyglądzie czy w obsadzie. Tak samo dzieje się z naszym portalem. Istniejemy już ponad rok i wiele od tego czasu się zmieniło. B-)

Zapraszam, zatem wszystkich do oceny naszej działalność >> www.hard-pc.pl

Zmiany przeszły także przez nasze forum. Chciałbym tutaj zaprezentować wam skin mojego autorstwa, a także dowiedzieć się, jaka wam się podoba. Tylko nie oceniajcie zbyt surowo, bo jest to mój pierwszy skin dla IPB :) >> forum.hard-pc.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Javascriptowe menu na głównej mogłoby być bardziej przybajerowane... skoro juz przy tym, napisy (Strona główna, artykuły etc) powinny być na środku tej czarnej jak [gluteus maximus] szatana belki.. która powinna być mniej monotonna.. Ogólnie to jakoś koślawo wygląda.. góra monotonna-czerwona.. boki szare, środek też... dobrze, że footer na czerwono..

Forum nic niezwykłego.. wzięli chłopaki wszystkie obrazki przekonwertowali na skalę szarości i po sprawie ;-) No i jeszcze favicon by się przydał, ten z IPB średnio wygląda.

imho bardzo przeciętnie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmiany przeszły także przez nasze forum. Chciałbym tutaj zaprezentować wam skin mojego autorstwa, a także dowiedzieć się, jaka wam się podoba. Tylko nie oceniajcie zbyt surowo, bo jest to mój pierwszy skin dla IPB :) >> forum.hard-pc.pl

Ten skin to niby ta domyslna skórka ze zmienionymi kilkoma kolorami w css'ie i obrazkami?

Jedyne co tu mozna ocenic to dobór kolorów a ten moze byc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zero700 Musze Cię niestety zmartwić, bo nie konwertowałem nic na skale szarości. :) btw jak juz pisałem jest to pierwszy moj skin dla IPB wiec nie oczekuj obrazu powalającego efektu :P

SGJ Masz racje jest to defaultowy skin, który po prostu przerobiłem według własnych potrzeb. Nie każdy jest w stanie zapłacić za gotowy skin.... Wydaje mi sie ze wygląda on znacznie ciekawiej niż standartowy, który możemy znaleźć na większości polskich for... Poza tym pierwszy raz sie zacząłem w to bawić... Kto wie może kiedyś zrobię cały od podstaw.. Na razie jednak dopiero zaczynam. :damage_wall: Najważniejsze chyba jest to ze się starałem zrobić coś samemu. Prawda? B-)

Edytowane przez Andiw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten skin to niby ta domyslna skórka ze zmienionymi kilkoma kolorami w css'ie i obrazkami?

Jedyne co tu mozna ocenic to dobór kolorów a ten moze byc.

Kolory dobrane tak aby były podobne do tych z portalowej skórki silver

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi