Andiw Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Wszystkie portale przechodzą zmiany czy to w wyglądzie czy w obsadzie. Tak samo dzieje się z naszym portalem. Istniejemy już ponad rok i wiele od tego czasu się zmieniło. B-) Zapraszam, zatem wszystkich do oceny naszej działalność >> www.hard-pc.pl Zmiany przeszły także przez nasze forum. Chciałbym tutaj zaprezentować wam skin mojego autorstwa, a także dowiedzieć się, jaka wam się podoba. Tylko nie oceniajcie zbyt surowo, bo jest to mój pierwszy skin dla IPB :) >> forum.hard-pc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Forumowy theme mi się podoba, prosty i czytelny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Javascriptowe menu na głównej mogłoby być bardziej przybajerowane... skoro juz przy tym, napisy (Strona główna, artykuły etc) powinny być na środku tej czarnej jak [gluteus maximus] szatana belki.. która powinna być mniej monotonna.. Ogólnie to jakoś koślawo wygląda.. góra monotonna-czerwona.. boki szare, środek też... dobrze, że footer na czerwono.. Forum nic niezwykłego.. wzięli chłopaki wszystkie obrazki przekonwertowali na skalę szarości i po sprawie ;-) No i jeszcze favicon by się przydał, ten z IPB średnio wygląda. imho bardzo przeciętnie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard-Pc Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 favicon na forum wrzucony, menu w js jest wyśrodkowane, pewnikiem oglądałeś skórkę hot_theme, imo silver mniej razi i jest czytelniejsza :) Dzięki za opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Zmiany przeszły także przez nasze forum. Chciałbym tutaj zaprezentować wam skin mojego autorstwa, a także dowiedzieć się, jaka wam się podoba. Tylko nie oceniajcie zbyt surowo, bo jest to mój pierwszy skin dla IPB :) >> forum.hard-pc.pl Ten skin to niby ta domyslna skórka ze zmienionymi kilkoma kolorami w css'ie i obrazkami? Jedyne co tu mozna ocenic to dobór kolorów a ten moze byc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andiw Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 (edytowane) zero700 Musze Cię niestety zmartwić, bo nie konwertowałem nic na skale szarości. :) btw jak juz pisałem jest to pierwszy moj skin dla IPB wiec nie oczekuj obrazu powalającego efektu :P SGJ Masz racje jest to defaultowy skin, który po prostu przerobiłem według własnych potrzeb. Nie każdy jest w stanie zapłacić za gotowy skin.... Wydaje mi sie ze wygląda on znacznie ciekawiej niż standartowy, który możemy znaleźć na większości polskich for... Poza tym pierwszy raz sie zacząłem w to bawić... Kto wie może kiedyś zrobię cały od podstaw.. Na razie jednak dopiero zaczynam. Najważniejsze chyba jest to ze się starałem zrobić coś samemu. Prawda? B-) Edytowane 8 Maja 2007 przez Andiw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard-Pc Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Ten skin to niby ta domyslna skórka ze zmienionymi kilkoma kolorami w css'ie i obrazkami? Jedyne co tu mozna ocenic to dobór kolorów a ten moze byc. Kolory dobrane tak aby były podobne do tych z portalowej skórki silver Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...