D4n_i3l Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 (edytowane) mam 2x 160GB Barracuda 10. na NF4 raid zrobiony. problem pojawia sie, kiedy chce wprowadzic kompa w hibernacje... stan wstrzymania jest ok, ale jak dam hibernacje, to nawet nie pojawia sie juz ten ekran, gdzie zrzuca ram na dysk. pojawia sie niebieski smiercionosny... DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL pewnie cos ze sterami, ale kombinowalem duzo, najnowsze mam ze stroni nvidii. kontrolerowi raida zmienialem stery, i 3 urzadzenia sa w zakladce SCSI/.. tez zmienialem stery. blad dalej wyskakuje... napiszcie dokladnie nazwy sterow z tej paczki, ktore trzeba dac do kazdego z nich. Edytowane 8 Maja 2007 przez D4n_i3l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 moze zamiast hibernacji uzywaj Suspend To Ram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4n_i3l Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 taaa... mowilem, ze to dziala, ale mam UPSa, ktory i tak kiedys sie rozladuje i dane z ramu znikna. dla mnie bezsens. hibernacja MUSI dzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...