DIGITAL_GDA Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 (edytowane) Witam. Kupiłem laptopa firny Toshiba, z wgranym już Windowsem Vista Home Basic. Zainstalowałem sobie grę Counter Strike 1.6, odpalam ją i chce zmienic ustawienia z software na openGL ale nie mogę, ponieważ wyskakuje Mi taki komunikat klik i jesli nacisne ok to ustawienia sa dalej software a jesli nacisne anuluj to gra sie wyłancza. Opis Laptopa: - karta graficzna ATI RADEON XPRESS 200M Series - procesor Intel® Celeron® M CPU 420 @1.60GHz Jeśli będzie potrzebne jeszcze cos wiecej prosze napisac. Edytowane 9 Maja 2007 przez DIGITAL_GDA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdfman1 Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Zainstaluj XP i wszystko będzie działać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 http://ati.amd.com/support/drivers/vista32...ed-vista32.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIGITAL_GDA Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 SGJ mam nadzieje, że te sterowniki będą dobre ? Bo to Matuli laptop, nie chcę żeby jakieś problemy były bo zaraz będzie Mi marudziła, że coś zepsułem. Kobieta starszej daty nie zna się :) Stery nie pasują :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 jak juz to omegi do ati sobie walnij. one beda pasowac i sa o niebo lepsze od catalist. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...