Kosiarz_1987 Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Siema mam wielka prosbe poszukuje sterow do karty palit 7600gs sonic czy ktos zna moze jakies lepsze od standardowych jak tak prosze o namiary z gory dzieki !!!!!!!! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibertg Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Siema mam wielka prosbe poszukuje sterow do karty palit 7600gs sonic czy ktos zna moze jakies lepsze od standardowych jak tak prosze o namiary z gory dzieki !!!!!!!! :wink:Fajnie ze wkoncu ktos o to zapytal :) ja tez poszukuje sterow do tej karty !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 o moj boze, zainstalujcie jakiekolwiek, zbawi was te 2-3 klatki roznicy?!?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibertg Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 o moj boze, zainstalujcie jakiekolwiek, zbawi was te 2-3 klatki roznicy?!?!Jasne ze tak najlepiej zainstalowac najlepsze stery tylko skad je sciagnac ? Sorry poprawka jakie sciagnac ? problem w tym ze w niektorych grach zapadaja mi sie textury i mam arty i strasznie mnie to wnerwia !!! Pracuje teraz na standardowych sterach od palita !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Nizej w tym dziale macie stery 'modded by Side' i se potestujcie ktore u was najlepiej chodza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzi Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Ja na swojej karcie obecnie używam 94.20 i wszystko działa dobrze. Testowałem 93.71 i 86.63 i nie dawały rady pod opengl. W grze kotor2 miałem co chwile zwisy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibertg Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 ja wczoraj odinstalowalem XTreme-G 93.81 bo mi w tdu nie wyswietlalo tekstur czasami !!!! i poszukuje lepszych niewiem czy teraz nie instalowac Forceware 94.22 :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 ja wczoraj odinstalowalem XTreme-G 93.81 bo mi w tdu nie wyswietlalo tekstur czasami !!!! i poszukuje lepszych niewiem czy teraz nie instalowac Forceware 94.22 :mur:ta gra juz tak ma , ze czasem na kartach NV jest problemy z teksturami , pomaga wtedy ALT+TAB i powrót do gry (czasem kilka razy). Ja używam 94.20 i jestem zadowolony :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Też mam od wczoraj 94.20 i są ok.Wynik w markach sie nie zmienił ale w grach chyba jest delikatnie lepiej.Gram tylko w GRAW single i multi i jest lepiej.Czaje się jeszcze na to tylko czy to pasuje do gf7? http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1633 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 A spróbujcie http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1409 Fakt że mam inną kartę ale te stery są niezłe x] Wiem że nikt nie gra w marki ale po przejściu na te dostałem kopa 400-500pkt w 3dmark03. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibertg Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 no to musza byc niezle zaraz je przetestujemy :) Ale one chyba nie podejda do 7600gs :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 no to musza byc niezle zaraz je przetestujemy :) Ale one chyba nie podejda do 7600gs :wink: no jak grasz w 3d marki to pewnie sa niezle a tak powaznie, musisz sie zdecydowac czego chcesz od sterow, czy szukasz szybkich do bicia rekordow czy stabilnych do normlanego grania ja ze swoje strony polecam XTreme-G 86.63 32bit.exe do 3d markow sa slabe ale w nie gram bardzo malo, fajnie smiga na nich TDU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 a nie lepsze beda ktore z serii 158 lub 160 ?? sam nie wiem na co sie zdecydowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibertg Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 ja juz niewiem nic teraz testuje 94.20 i jak narazie wszystko stabilnie smiga :)!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...