mib Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Nowe fotki z prac. Jeszcze sporo pracy przede mną. Plexi jest paskudne w obróbce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Mały update w temacie bo prawie "zdechł".Trochę zmian jest i jeszcze będzie. Uchylę troszkę rąbka tajemnicy. 1. Rodzinka w komplecie. Bloki znane badz prawie znane. 2. System kontroli oświetlenia aka switchboard 3. Chłodzaiwka. Czeka ją mała przeróbka gwintów pod wentyle na M4 (unifikacja) 4.Spadająca do piwnica plexi. 5. Okienko a raczej jego projekt "real" A teraz troszkę ciekawszych rzeczy :Up_to_s: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 No w koncu widac efekty ciezkiej pracy :) Ladnie te bloczki wyszly, a kiedy grafa bedzie skonczona? I co to za panel z wyswietlaczem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 No w koncu widac efekty ciezkiej pracy :)Efektów jeszcze nie ma................ Ladnie te bloczki wyszly, a kiedy grafa bedzie skonczona? Bloczki są takie jakie są planuję mała zmianę z czasem. Blok na grafe jest prawie skończony zostaje szlif bocznych krewędzi. I co to za panel z wyswietlaczem?Na razie to TOP SECRET. W tygodniu napisze co to :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 No coraz lepiej :D Kończ to wc bo wyjdzie mega kozak ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 (edytowane) Tu był obrazek top sikret, jeśli nikt nie widział to dobrze ;) Edytowane 31 Sierpnia 2009 przez rafwlkp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Chyba już nie 'top sikret' ;)Popsułeś zabawę............. :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Ciii, może nikt nie widział. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Ciii, może nikt nie widział. :) Mam nadzieję że nie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Ja widziałem hyhy. Zrobi szał jak niczego nie spaprasz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Ja widziałem hyhy. Zrobi szał jak niczego nie spaprasz :) Hehe no wiem włąśnie dlatego to wszystko trwa i trwa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 cos w ten deseń ? http://img.bazarek.pl/85123/7388/310990/79...ef7373aee66.jpg ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 cos w ten deseń ? http://img.bazarek.pl/85123/7388/310990/79...ef7373aee66.jpg ;) A może ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Doszła dzisiaj do mnie paczuszka a w środku. Hmmmm TOP SECRET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Poskładałem wszystko no prawie wszystko. Zostało jeszcze trochę rzeczy do zrobienia. Poniżej jest lista: -paneliki lcd -wycięcie okienek -kombinacja z kabelkami i oświetleniem bo niestety jeszczen ie jest tak jakbym chciał) Problemów po drodze było sporo. Nie będę pisał o wszystkich bo bym nie skończył do jutra :] -padła mi pompa -probłemy z panelikami i to duże (nadal z nimi walczę) -problemy z gpu nie chciało działać za cholerę (opiszę dokładnie poniżej co było tego przyczyną) Parę fotek jak to mniej więcej wygląda: Podświetlenei z listwą diodową efekt jest niezły :] GPU Top wyszedł ładnie właśnie sie tego spodziewałem :] Z grafą miałem najwięcej problemów. Nie dość że blok do końca na nią nie pasuje (1 pamięć ma radiator). Dodatkowo musiałem zaizolowac rezystorki które mają taką samą wysokość jak memki i zakładając blok robiły zwarcie...... Jeszcze troszkę pracki mnie czeka ale już efekt jest fajny. Można się do koloru węża przyczepić. Jaki inny clear 10/13 byście polecili :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 (edytowane) Dlaczemu się pytam,dlaczemu ta złączka na górze karty nie jest kątowa ?? poza temu gitara . Gdzie obiecane elcedeki i idniejsze bajery ? Ja się nie chwalę zawczasu jakie wężyki sobie sprawiłem ale będzie ździffko hehe :P Edytowane 1 Października 2009 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Dlaczemu się pytam,dlaczemu ta złączka na górze karty nie jest kątowa ?? :PNie miałem złaczki kątowej jakbym miał to bym dał Gdzie obiecane elcedeki i idniejsze bajery ? Problemy ze sterownikami od usb (działa tylko na xp) i do tego problemy z samymi wyświetlaczami coś nie bardzo chcą pracować. Na pewno z tym powalczę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 blok na grafe wygląda cudnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 blok na grafe wygląda cudnie :D Blok to projekt Realitynet. Ja go tylko stjuningowałem z całkiem niezłym skutkiem. :] Gdyby jeszcze grfa była referentem to juz byłoby super...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Musze powiedziec ze wyglada to zacnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Musze powiedziec ze wyglada to zacnie :)Dzieki. To jeszcze nie koniec...... Czeka mnie walka z wyświetlaczami lcd + porobienie okienek. Oczywiście już kolejne pomysły w głowie kiełkują :] LCty wciągają :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 No w koncu sie doczekalismy :)Super wyszlo - pierwsza liga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 No w koncu sie doczekalismy :)Super wyszlo - pierwsza liga. Bez przesady że to 1sza liga. Nowe wieści z frontu. lcd 2*16big smigają. Na razie 1 sztuka bo muszę dorobić kabelki. a wygląda to tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_lesiu Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 (edytowane) Projekt idzie powolutku do przodu :) To ja teraz poproszę Quake'a 1 na tym wyświetlaczu ;-) Edytowane 6 Października 2009 przez m_lesiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 Parę rzeczy się pozmieniało :] Panele działają pod win7 (niestety przy starcie trzeba wyłączyć podpisywanie sterowników ->3s) Poza tym w końcu udało się i LCDki dziłają 2 wspólnie :] Mocowanie na razie jest tymczasowe :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Nie trzeba wylaczac podpisu sterownikow przy starcie za kazdym razem ;) Pisalem o tym w temacie o Win7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 Nie trzeba wylaczac podpisu sterownikow przy starcie za kazdym razem ;) Pisalem o tym w temacie o Win7 Będę musiał tam zerknąć :] THX za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 To jak to w końcu jest z tym podpisywaniem sterowników. Nie znalazłem nic w temacie o WIN7 :( ps. wygląda ciekawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 Są dwie metody: 1. Ja zastosowalem ta i dziala 2. Druga, wydaje sie latwiejsza, ale nie wiem czy dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Kolejna mała rewizja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...