SU8Z3R0 Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Witam, Z gory przepraszam jesli taki temat juz byl. Ale licze na najnowsze wiesci. Od wrzesnia wybieram sie na studia i potrzebny bedzie jakis szybki internet. Najlepiej z aktywnym ip, moze byc dynamicznym. Bez limitow. Widzialem oferte Chello, ale nie wiem czy maja tam siec. Jesli to wazne to dzielnica Dolna Wilda. Do wydania jest 90 zl na miesiac. Pozdrawiam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 raczej PUBLICZNE IP :] Sam mieszkam na wildzie, net mam od ICPNET, kablówka.. 1Mb(/3PC) wynosi nas ~100PLN miesiąc. Tyle, że trzeba wykupić najbogatszy pakiet kanałów TV. Transfery są zacne, nie powiem. Pub IP też jest (w cenie), no żyć nie umierać, tyle, że upload to max 16KBs Będziesz mieszkał w mieszkaniu stud czy wynajmował pokój od jakiejś rodziny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SU8Z3R0 Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Mieszkanie, brat tam juz urzeduje i on ma juz neta. Z tym ze dla mnie niewystarczajacego. Ma lacze 48Kb i wydaje mi sie ze tez z tej kablowki co ty. Mowi ze strasznie wolno chodzi, ale on nie ma w tym obeznania i nie wiem czy mowi o pingach, czy o malej szerokosci lacza. Nie wiesz czy na Wildzie mozna miec UPC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 http://www.upc.pl/internet/uslugi Po prawej masz szukajkę, wpisz adres i zobaczysz.. u mnie nie ma a mieszkam dość blisko królowej jadwigi więc nie sądzę.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...