jonek_3 Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Witam Mam problem z drukarką Canon iP1500. Cały czas jadę na wymiennikach ProColor-a, prędzej nie było żadnych problemów jednak wczoraj wymieniłem tylko czarny koloru jeszcze miałem i drukowała normalnie. Dziś chciałem wydrukować sam tekst i już wypluwało mi puste kartki. Poczytałem na necie, że czasami nie chce drukować na czarno jak nie ma koloru więc kupiłem kolor też. I dalej nie chce drukować :mur: robiłem już chyba 50razy wszystkie czyszczenia jakie są tylko w konserwacji i dalej nic :-| czasami tylko pokaże mi w teście dysz jakieś małe kreseczki przy czarnym. Resetowałem ją i czyściłem ręcznie również. Proszę o pomoc. W załączniku fotki wydruku. Pozdrawiam PS Znalazłem stary temat z kwietnia 2006 roku jednak bez odpowiedzi. W razie czego proszę Moda o przeniesienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Wyjmij głowicę i przeczyść jak coś będzie przylepionego. Tylko pamiętaj-rób to tak, abyś nie dotykał dysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 jak chcesz przeczyścić dysze - spróbuj na parze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...