yotomeczek Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 yoto - czemu podziwiasz posiadaczy 680i :) bo bardziej zakręconego chipsetu nie widziałem jest duży potencjał ale ogarnąć go to już dla baaardzo cierpliwych (wysokie OC CPU + MEM) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 No cóż ;] Może nie będzie tak źle x] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 DFI 965 i trudny dzielnik 4:5 :D PObawiłem się nieco i poszło przyzwoicie (nie widziałem nigdzie memek >500 na 4:5) a tak mi się sekcja zasilania wygięła (subzero 1,80-1,85V i brak nawiewu) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 i płyta wciąż działa? prawdziwe ekstrim ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) i płyta wciąż działa? prawdziwe ekstrim ;) działa :D miałem n atych mosach niewielkie radiatorki na taśmę 3M i jak odpadły to się zorientowałem że troszku się zagrzało (parzyło jak cholera) - myślę że koło 100 stopni mogło spokojnie być Edytowane 12 Czerwca 2008 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) to już do działu extremalnego o/c :) Edytowane 12 Września 2007 przez Marcinas83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) DFI powah :D /ot btw yoto co masz za ramki? Edytowane 12 Września 2007 przez FatAlbert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 DFI powah :D /ot btw yoto co masz za ramki? Balistixy i Team Xtreem najczęściej męczę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 Ale podaj jeszcze modele :P Ballistix PC8500 2x1 GB i Team Xtreem PC9600 2x1 GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 16 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) yoto ile teamy robią na 3-3-3-x na tej infinitce ? Edytowane 16 Września 2007 przez FatAlbert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 yoto ile teamy robią na 3-3-3-x na tej infinitce ? Nie zmaksowałem ich na DFI ale coś takiego mam na hdd: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaDiQ Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Witam Mam dość duży problem z płytą. Gdy odpaliłem kompa wszystko ładnie grało, gdy zaczęła ładować sie winda komputer się zresetował - objawy jak na za niskim napięciu cepa. Gdy winda włączała sie drugi raz to samo :/ Wchodzę do biosu i napięcie def (cały czas takiego używam, proc @ 3.4GHz). Odpaliłem jeszcze raz i znowu to samo. Dołożyłem v do 1.45 i komputer się normalnie włączył. Nagle słyszę "melodyjki", patrze w smartguardiana a tam 1.25v na cepa. Gdy zmierzyłem miernikiem to samo :/ Co może być tego przyczyną? Przez ponad miesiąc nie wchodziłem do biosu a teraz takie krzaki... :mur: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Ubita jedna lub wiecej faz zasilajacych CPU. Jak przy wszystkim na def plyta sie wywala to gwara to Twoj cel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaDiQ Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Ubita jedna lub wiecej faz zasilajacych CPU. Jak przy wszystkim na def plyta sie wywala to gwara to Twoj cel.Nie wiem jak to możliwe, ale rozebrałem kompa i złożyłem go jeszcze raz i wszystko działa jak powinno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaDiQ Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 (edytowane) Sorry za double posta ale musiałem to napisac... Pare dni temu dołożyłem kolejne 2Gb 10th AE. Dzisiaj postanowiłem sie troche pobawić 4Gb i pod ustawieniu 2.2v ma memki. Tym sposobem skutecznie pozbyłem się 3Gb Cruciali :angry: . Wniosek z tego taki, ze lepiej nie dawać 2v< na pamięci przy 4 slotach zajetych. Edytowane 20 Października 2007 przez ShaDiQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość XFX_Graphic Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Dołączyłem do grona posiadaczy owej mobo. Można już ją kupić nową za 300-330zł co jest moim zdaniem świetnym wyborem cena/jakość. Dziwi mnie tylko jedna rzecz, plomba na fabrycznym radiatorze :blink: zabronili mi zmienić chłodzenie z fabrycznego na inne bo inaczej strace gwarancje? Wiadomo coś o tym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukadev Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 (edytowane) XFX napisz cos o plycie. Jakie fsb? Na ile memki puszczone i jaki masz procek? Juz niedlugo ta plytka wpadnie w moje lapki i zobaczymy na co ja stac.... :) Jak myslicie oplaca sie do tej plytki kupic GOODRAMY PRO 900Mhz CL5 na D9GMH czy spoko wystarcza GEIL ULTRA 800MHz CL4? Edytowane 30 Grudnia 2007 przez lukadev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 goodram imho :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Odkopie temat, bo dziś na allegro pojawiły się płytki (link do aukcji) w cenie 189zł. Poszukuję czegoś do E21xx - przede wszystkim niedrogiego, stabilnego, kręcącego Dual Core'a do ok 3GHz. Czy może jakiś użytkownik płytki (o ile taki jeszcze istnieje) powiedzieć czy przez te parę dobrych miesięcy miał jakieś problemy? Czy może jednak się w to nie bawić i dokładać pieniążki do P35? A ja dalej wracam do szukania info o tej płycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Odkopie temat, bo dziś na allegro pojawiły się płytki (link do aukcji) w cenie 189zł. Poszukuję czegoś do E21xx - przede wszystkim niedrogiego, stabilnego, kręcącego Dual Core'a do ok 3GHz. Czy może jakiś użytkownik płytki (o ile taki jeszcze istnieje) powiedzieć czy przez te parę dobrych miesięcy miał jakieś problemy? Czy może jednak się w to nie bawić i dokładać pieniążki do P35? A ja dalej wracam do szukania info o tej płycie. właściwie poza dzielnikami do pamięci P35 nic nie wnosi w stosunku do i965, za to ogranicza skutecznie fsb na prockach 45nm (do ok 520MHz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 właściwie poza dzielnikami do pamięci P35 nic nie wnosi w stosunku do i965, za to ogranicza skutecznie fsb na prockach 45nm (do ok 520MHz)Hmm, myślicie, że ta DFI nada się do E8200 bardziej od dupiastego P5k Pro, co nawet 500MHz FSB nie jest w stanie pociągnąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 a czy ta płyta wogole obsłguje procki pokroju 8400/8500 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Hmm, myślicie, że ta DFI nada się do E8200 bardziej od dupiastego P5k Pro, co nawet 500MHz FSB nie jest w stanie pociągnąć? oczywiście :D a czy ta płyta wogole obsłguje procki pokroju 8400/8500 ? A czemuż niby nie ?? Commando na tym samym chipsecie jakoś nie ma problemu ... W każdym razie niebawem to sprawdzę empirycznie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 yoto, czyżbyś wciaż miał tą płytę z tą pogięta sekcja zasilania ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Najwyraźniej obsługuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 yoto, czyżbyś wciaż miał tą płytę z tą pogięta sekcja zasilania ? ;) tak - dokładnie :D A proc 45nm w ciągu paru dni powinien na niej wylądowac ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 tak - dokładnie :D A proc 45nm w ciągu paru dni powinien na niej wylądowac ... Z niecierpliwością czekam na relacje - w międzyczasie wyjmę z budy asusowskie padło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vt9st Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 E2160 selekt z allegro + kingmax 4x1gb ddr2 800mhz / goodram 2x1gb ddr2 800mhz + ta plyta - bedzie dobre OC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 E2160 selekt z allegro + kingmax 4x1gb ddr2 800mhz / goodram 2x1gb ddr2 800mhz + ta plyta - bedzie dobre OC? Czemu nie :D 4x1 mogą mieć gorsze OC niż 2x1 ... poza tym powinno wymiatać - choć DFI 965-S bywa trudne na początku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vt9st Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 http://www.ulubiony.pl/?action=StoProd&...179893&u=83 140zł! jak to możliwe? :) dlaczego bywa trudne na początku? i lepsze te mobo aniżeli P35-DS3L? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...