Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Joł, mam zamiar kupić troche ram-u do kompa i teraz mam do Was pytanie : Jakie pamięci są najlepsze ? Kingston ? Elixir ? Nanya ? A może coś innnego ? To ma być SDRam.

Słyszałem, że Kingston są niezłe jednak ostatnio na forum spotkałem sie z paroma negatywnymi opiniami na ich temat ! 8O

Napiszcie swoje typy jeżeli chodzi o OC i jeżeli chodzi o wydajność !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha i jeszcze jedno mam w spisie DIMM 128MB Kingston PC 133 i mam DIMM 128MB Kingston PC 133 ECC, czy ktoś wie co to jest ECC i czym sie różni od normalnych Kingstonów ?? Aha ECC są droższe od normalnych Kingstonów o 10 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha i jeszcze jedno mam w spisie DIMM 128MB Kingston PC 133 i mam DIMM 128MB Kingston PC 133 ECC, czy ktoś wie co to jest ECC i czym sie różni od normalnych Kingstonów ?? Aha ECC są droższe od normalnych Kingstonów o 10 zł.

Pamieci ECC to sa z korekcja bledow. Uzywa sie je do serwerow aby nie bylo przeklaman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamieci ECC to sa z korekcja bledow. Uzywa sie je do serwerow aby nie bylo przeklaman.
Jak masz ECC włączone to kompa spowalnia !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...