Skocz do zawartości
Gość

Od kiedy KOCHACIE???

Rekomendowane odpowiedzi

kocham jest bardzo pieknym slowem i niema co sie wstydzic mowic  :P ja powiedzialem swojej dziewczynie "kocham" w pierwszy tydzien znajomosci  :D 

a jestem juz z nia ponad poltora roku  :) i stwierdzam ze ja nadal kocham

Heh, dobry jesteś, ja powiedziałem po miesiącu znajomości a wypowiedziałem to zaraz po otrzymaniu wyników jednego z najgorszych kolokfiów (za które oczywiście ona 3mała kciuki). Kiedy powiesz dziewczynie "Kocham" i powiesz to naprawde szczerze to zrobisz jej ogromną przyjemność!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nie mam panny ;( ;( :(:(:(:(:(:(:(:(

I nie mam perspektyw.

Dlaczego "nie mam perspektyw" ?? Wszystko się może zdarzyć... :D

No niby moze...

A ja nie mam panny ;( ;( :(:(:(:(:(:(:(:(

I nie mam perspektyw.

Dlaczego "nie mam perspektyw" ?? Wszystko się może zdarzyć... :D

A zebys kurde wiedzial, tez myslalem ze nie mam perspektywy.

A tu taka niespodzianka :D

no ale to trzeba miec farta.

jesli wierzysz w cuda to beda ci sie przytrafiac bo kazdy dostaje to w co wierzy :D

Staram sie i jakos niewychodzi.

nie wierz w cuda - polegaj na nich ;)

wystarczy czasem odejść od kompa i.... zdać się na przypadek :D

Co miales na mysli mowiac "przyapdek"? Mam isc na ulice i "przypadkiem: wpasc na jakas kobiete i sie przedstawic i umowic??? :)

po za kompem istnieje swiat w ktorym wszytko sie moze zdarzyc :P

Ta? hehe, tak na serio to ja juz czasem nie mam sil. Niejestem niesmialy, brzydki ;) chyba tez nie, bo podobalem sie paru dziewczynom, ale bez wzajemnosci :( Jakos jeszcze niespotkalem takiej, ktora by miala "to cos", co by mnie w niej pociagalo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W moim przypadku to był chyba cud. Niezwykle udana randka w ciemno - jutro już minie miesiąc ;)

po przeczytaniu tego myślałem że ya to napisałem i zacząłem się zastanawiać kiedy :D życie to jeden wielki zbieg okoliczności... mogę napisać DOKŁADNIE to samo, kropka w kropkę :D też jutro miesiąc :D

moich dwóch qmpli znalazło sobie dziewczyny... nie byłoby w tym nic dziwnego, ale jedna nie wiedziała o drugiej, a kiedy się spotkały okazało się, że są sąsiadkami i mieszkają 20m od siebie..... przypadek....

MicJes połaź trochę z qmplami, poznaj trochę lasek.... skoro jeszcze nie znalazłeś swojej drugiej połowy to szukaj dalej. Dla mnie największym problemem jest poznanie nowej osoby, ciężko znaleźć fajną laskę... bo niby gdzie ją spotkać :?: poza przypadkiem jest to raczej trudne, bo wiele naprawdę super dziewczyn siedzi w domach albo u przyjaciółek... można próbować na dyskotekach albo w pubach, ale to jakoś nie dla mnie...

z ciekawości: ile masz lat :?:

na studiach, w szkole też można poznać kogoś interesującego..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MicJes połaź trochę z qmplami, poznaj trochę lasek.... skoro jeszcze nie znalazłeś swojej drugiej połowy to szukaj dalej. Dla mnie największym problemem jest poznanie nowej osoby, ciężko znaleźć fajną laskę... bo niby gdzie ją spotkać :?: poza przypadkiem jest to raczej trudne, bo wiele naprawdę super dziewczyn siedzi w domach albo u przyjaciółek...  można próbować na dyskotekach albo w pubach, ale to jakoś nie dla mnie...

z ciekawości: ile masz lat :?:

na studiach, w szkole też można poznać kogoś interesującego..

latek 18. W szkole jest jedna fajna, ale niewyszlo... :(

W pubach, dyskotekach nizabardzo, juz nieraz sie nacialem, bo jak widze jakas fajna, to nagle z boku wyskakuje jakis koksik, i kaze wypier...ac. :evil: A po dzielni bede musial polazic, ale jak juz lazilem, to panienki sa jakies takie "dziwne" i niezabardzo :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po przeczytaniu tego myślałem że ya to napisałem i zacząłem się zastanawiać kiedy :D życie to jeden wielki zbieg okoliczności... mogę napisać DOKŁADNIE to samo, kropka w kropkę :D też jutro miesiąc :D  

moich dwóch qmpli znalazło sobie dziewczyny... nie byłoby w tym nic dziwnego, ale jedna nie wiedziała o drugiej, a kiedy się spotkały okazało się, że są sąsiadkami i mieszkają 20m od siebie..... przypadek....

Taaaa, ja zostałem umówiony... W sumie ani ona, ani ja nie myśleliśmy, że tak się wszystko potoczy, wyszło naprawde miło. Fakt faktem, że czasem trzeba pomóc swemu szczęściu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

latek 18. W szkole jest jedna fajna, ale niewyszlo... :(

W pubach, dyskotekach nizabardzo, juz nieraz sie nacialem, bo jak widze jakas fajna, to nagle z boku wyskakuje jakis koksik, i kaze wypier...ac.  :evil:  A po dzielni bede musial polazic, ale jak juz lazilem, to panienki sa jakies takie "dziwne" i niezabardzo :(

Ja Ci powiem tak - nic na siłe!! Samo przyjdzie, ja sam miałem bardzo długą przerwę w związkach. A to, że poznałem pewną osobę zawdzięczam temu, że na sylwestra, będąc baaaardzo pijany (piłem wino, piwo, wódkę, Martini i czysty spirytus [sic!]) spytałem koleżankę - "Czy ty nie masz przypadkiem jakichś fajnych koleżanek?". No i trach - trafiło się - zostałem zeswatany i jestem happy (co widać w podpisie).

Tak więc raesumują nic na siłe, ale szczęściu trzeba czasem pomóc (jak już pisałem wcześniej).

Tak czy owak życzę Ci powodzenia - obyś niedługo też mógł sobie taki podpisik walnąć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i maly (albo i duzy sam nie wiem) ZONK. Powiedzialem jej ze ja kocham, pocalowalem ale ona nie odpowiedziala mi tym samym :( :cry: :( :cry: CO TERAZ ????? Zapytac sie jej za pare dni co Ona do mnie czuje?(tak mi podpowiada logika)....jest mi smutno :cry: :( :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja tez nie zawsze mi odpowiada jak jej powiem ze ja kocham a czasami ona mi to mowi... Na Twoim miejscu bym sie nie zalamywal, tylko spokojnie czekal, jezeli Cie kocha powie Ci to...

IMHO nie powinno sie za czesto tego mowic, tylko raczej okazywac.

ok, rozumiem ....ale to bylo PIERWSZE "kocham cie" wypowiedziane przeze mnie...wiec myslalem ze Ona odpowie "Ja ciebie tez" or smth...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja tez nie zawsze mi odpowiada jak jej powiem ze ja kocham a czasami ona mi to mowi... Na Twoim miejscu bym sie nie zalamywal, tylko spokojnie czekal, jezeli Cie kocha powie Ci to...

IMHO nie powinno sie za czesto tego mowic, tylko raczej okazywac.

ok, rozumiem ....ale to bylo PIERWSZE "kocham cie" wypowiedziane przeze mnie...wiec myslalem ze Ona odpowie "Ja ciebie tez" or smth...

Widocznie nie jest jeszcze gotowa zeby Ci to powiedziec.... ale jezeli jest jej z Toba dobrze to napewno Ci to powie...

Staraj sie ja utwierdzic w przekonaniu ze dobrze wybrala....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

He wy i tak macie big szczęście :) ja mimo starań - wszystkie mają mnie głęboko w d...e  :evil: . 

Wszystkie podpowiedzi, gdzie można taką znaleść niewypaliły :(

BTW: albo są pozajmowane, albo niechętne.DAMN![/b]

a ile masz lat???

zaraz cos poradzimy :) :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

He wy i tak macie big szczęście :) ja mimo starań - wszystkie mają mnie głęboko w d...e  :evil: . 

Wszystkie podpowiedzi, gdzie można taką znaleść niewypaliły :(

BTW: albo są pozajmowane, albo niechętne.DAMN![/b]

Jak bym slyszal siebie z poltora miesiaca temu ;)

Wyluzuj, jak sie bedziesz na "chama" staral nic Ci nie wyjdzie :( Serio, sam sprawdzilem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiadacie 0,5 w ręce+ganja= :roll: :)

Tylko problem polega na tym, ze większosć z nich to pasztety :)

a propo pasztetów

"zwiazku z narastajacymi urodzeniami brzydkich dziewczyn. Cala meska polska organizuje protest przeciwko narodzinami pasztetow. W ramach protestu wszyscy mezczyzni zmieniaja opis na "Pasztety na syberie"

Rozeslij ta wiadomosc wszystkim chlopom ktorych masz na liscie.

Jesli to zrobisz mozesz czuc sie honorowym czlonkiem klubu "Wymiatacze pasztetow team" "

Dostałem to od pewnego gościa na gg :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na mój chłopski rozum to myśle, że poczekaj z zwei tygodni, a jak zonk to spróbuj innaczej powiedzieć "kocham cię" tylko niemów jej w prost niech sie domyśli :) zresztą co ja wiem sam jej niemam łeeeeeeeeee :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam problem ;D z dziewczynami od drugiej strony ;D podabam sie jednej ale mam inna i co ja mam na to poradzic i co jej powiedziec ? ... zostanmy przyjaciolmi... (chociaz sam nie chcialbym tego uslyszec na jej miejscu) ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam problem ;D z dziewczynami od drugiej strony ;D podabam sie jednej ale mam inna i co ja mam na to poradzic i co jej powiedziec ? ... zostanmy przyjaciolmi... (chociaz sam nie chcialbym tego uslyszec na jej miejscu) ;/

Zabrzmi to brutalnie ale olej ja :evil: masz juz panne wiec po co sobie zawracac innymi... no chyba ze bedziesz potrafil byc z dwiema naraz i zadna nie bedzie wiedziala o tej drugiej ;) :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi