Skocz do zawartości
Gość

Od kiedy KOCHACIE???

Rekomendowane odpowiedzi

a ja mam problem ;D z dziewczynami od drugiej strony ;D podabam sie jednej ale mam inna i co ja mam na to poradzic i co jej powiedziec ? ... zostanmy przyjaciolmi... (chociaz sam nie chcialbym tego uslyszec na jej miejscu) ;/

tez mialem ostatnio podobny problem z tym ze 2 mnie kocha :D

ale zostalem przy tej co juz mam - po co komplikowac sobie zycie z powodu urody

lepiej poczekac na rozwoj sytuacji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam po tym jak jedna panna powiedzialal mi

niezalezy mi na zwiazku opartym na sexie
:lol: - chodzilismy w tedy tydzien to bylo nasze 2 spotkanie jako pary, ja jej nawet niepocalowalem - to powiedzialem sobie <span style="color:red;">[ciach!]</span>a mac dosc glupich lasek :lol:

po roku dowiedzialem sie ze jej mlodsza siostra (ktora jakos mnie nietrawila totalnie) naopowiadala jej 10ton glupot (glupia cipa jak ja spotkam kiedys to zajebie :x ) :? :?

od tego czasu szukam nadal ale jakos jak widze jakas fajna laske to mysle ze znowu uslysze "wiesz Pawel niezalezy mi na zwiazku......" :x :x :x

znajac moje szczescie pewnie to bym uslyszal wszak historia lubi sie powtarzac :? :? :x

ale nic bede glupi i poszukam jakies ladnej, madrej dziewczyny ktora niebiedzie miala gowna w glowie

8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no cio?? po prostu wyszła i zostawiła cie na pastwe dzikich zwierzątek???

po prostu pocalowala mnie i juz.

Czyli Cie kocha i w ten sposob odpowiedzila Ci na Twoje slowa :D :D Wiem ze tez chcialbys uslyszec "Kocham Cie" ale spokojnie przyjdzie czas to on Ci to powie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no comment :P

(MicJes ty łamago[bez obrazy])

Moze i łamaga, ale ja nic na to nieporadze. W ferie dostalem kosza od jednej, a jak sie jakiejs podobam to ogromny pasztet z niej :(

Zrobie tak jak inni mowili. Dam sobie spokoj, a moze jakas fajna sama do mnie przyjdzie???

Kto wie.......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do MIC JESa może idz w takie miejsca gdzie wiesz że

jesteś wstanie się pokazać dziewczynom z dobrej strony.

Nie znam cię , więc nie doradze ci gdzie iśc ale napewno

jesteś w czymś dobry - wykorzystaj to.

Ja swoją poznałem w kawiarence internetowej ,

rozmawiałem z nią na temat podkręcania itp,(może mało romantyczny temat i wydaję się że lasek to wogóle nie interesuje a

jednak)

a potem się z nią umówiłem i jesteśmy razem już 9 miechów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze i łamaga, ale ja nic na to nieporadze. W ferie dostalem kosza od jednej, a jak sie jakiejs podobam to ogromny pasztet z niej :(

Hehe, też tak miałem :wink: "Dziwne" panienki sie do mnie przyczepiały, ale przecież żadna ładniejsza nie będzie podrywać faceta... Ja sobie pochodziłem za taką jedną od... eee końca sierpnia do gdzieś polowy grudnia i jestem szczesliwy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej a jak powiedziec dziewczynie ze jej wali z mordy? hehe :P  8O 

spoko zartuje, nie mam takiego problemu...Pozdrawiam wszystkich zakochanych

Pośrednio kup jej pastę do zębów, albo powiedz, że czosnek wątrobie szkodzi :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi