DIGITAL_GDA Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Poszukuje sterowników do tej karty graficznej, najlepiej najnowszych. Na tej stronie klik są ale nie wiem, który mam wybrać. Nie znam się :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html ? Jak to nie wiesz ktore masz wybrac? graphic driver - geforce 7 series - windows xp (jak sadze)? Gdzie tu problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIGITAL_GDA Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) Dziękuje, poprostu nie wiedziałem czzy te 7 to będzie 7300 dziękuje będę już teraz wiedział. To są najnowsze stery ?? Edytowane 10 Maja 2007 przez DIGITAL_GDA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Najnowsze nie ale najlepsze jak na razie do 7300GT lepszych nie trza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) Nie wiem, nie sledze rozwoju sterow nvidii ;-) Ale skoro to oficjalna strona to zapewne najnowsze certyfikowane stery. maruh byl szybszy ;) Edytowane 10 Maja 2007 przez kain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...