Luigi Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 Nie chodzi mi o Kazaa i takie tam. Mam stalke w aster city tak jak moj kupel. On kryje sie za serwerem a ja za routerem. Jak to zrobic zebysmy mogli sie laczyc ze soba bezposrednio i sciagac od siebie dane :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry3612 Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 odpalić serwer ftp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 odpalić serwer ftp i miec koniecznie zewnetrzne IP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 albo dogadac sie z adminem i tunel sobie zalatwic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 sory ale jestem zielony i niewiem co do mnie rozmawiacie :) zewnetrzne ip...? to ktore przydziela aster to mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 jak masz zewnetrzne ip, to zainstaluj jakiegos ftp'a np. serv-u, i wszystko gotowe. w instrukcji do niego wyczytasz jak to zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Serv-u juz mam teraz musze tylko go jakos skonfigurowac. Nie wiem czy moj router nie bedzie mnie blokowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...