Skocz do zawartości
mechl!k

Kto Odgadnie O Jaką Gierke Mi Chodzi? ;]

Rekomendowane odpowiedzi

No własnie ;>

Pamietam że czytałem o niej w Sercret Servicie - tej pierwszej serii, nie reaktywacji.. (czyli dosc dawno ;] )

Była to bijatyka w której mogłes wybrac do walki goryle lub tyranozaury czy tez inne dinozaury ;>

Walczyło sie na planszach gdzie stali ludzie ktorzy oddawali walczacym czesc (?) i mozna bylo posluzyc sie nimi zeby odzyskac troche zdrowia zjadajac ich (?)

Siedzialem wtedy na Amidze 500 a bardzo chcialem ta gierke ale nie udalo sie bo byla chyba tylko na Atari (?)

Ma ktoś pomysł co to za tytuł jest? ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Primal Rage

Bijatyka rocznik 1998 - walczyło się dinozaurami, gorylami i inna zwierzyną ... zgadza sie?

Wygrałem coś? Może zmniejszenie % chociaż ? :D

Albo 8800GTX - 256 mb oddam -=KAX=-

Edytowane przez -Caleb-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Primal Rage

Bijatyka rocznik 1998 - walczyło się dinozaurami, gorylami i inna zwierzyną ... zgadza sie?

Nie wygrałeś nagrody bo się z datą pomyliłeś o 4 lata. Jedynka wyszła w '94, dwójka '95, a "trójka" w '97 :P Wiki rulez :lol:

Z emulatorem powinno śmigać... gdzieś kiedyś widziałem stronkę ze starymi grami do ściągnięcia jak szukałem gry Franko ale nie pamiętam adresu...

Edytowane przez -=KAX=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość laeskrad

Rampage to nie chodzisz czasami kingkongiem?? Na pegasusie to miałem...

Nie. Na 100% sie nie pomylilem. Jest Rampage i Rampage USA. W obu grach walczyles gorylami i dinozaurami na wiezowcach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość laeskrad

To nie byla taka bijatyka chodzona, gdzie sie chodzi po budynkach, tylko taka gdzie sie walczylo przeciwko sobie a w tle byly budynki, na ktore mozna bylo wchodzic, a takze ludzie, helikoptery itd :)

Edytowane przez laeskrad

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja pierwsza myśl to oczywiście Primal Rage. W Rampage chodziło o rozwalenie wszystkich budynków (w sumie to też można było ubić tego drugiego (który pomaga w niszczeniu budynków) a po tym jak zamieni się w człowieka zjeść go.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi