mechl!k Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 No własnie ;> Pamietam że czytałem o niej w Sercret Servicie - tej pierwszej serii, nie reaktywacji.. (czyli dosc dawno ;] ) Była to bijatyka w której mogłes wybrac do walki goryle lub tyranozaury czy tez inne dinozaury ;> Walczyło sie na planszach gdzie stali ludzie ktorzy oddawali walczacym czesc (?) i mozna bylo posluzyc sie nimi zeby odzyskac troche zdrowia zjadajac ich (?) Siedzialem wtedy na Amidze 500 a bardzo chcialem ta gierke ale nie udalo sie bo byla chyba tylko na Atari (?) Ma ktoś pomysł co to za tytuł jest? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 kojarze gre, ale z tytulem gorzej... rage of fury... strzelam na glupa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) Primal Rage Bijatyka rocznik 1998 - walczyło się dinozaurami, gorylami i inna zwierzyną ... zgadza sie? Wygrałem coś? Może zmniejszenie % chociaż ? :D Albo 8800GTX - 256 mb oddam -=KAX=- Edytowane 10 Maja 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) Primal Rage 1 albo 2 ;] Edit: -Celab- mnie uprzedził :D Edytowane 10 Maja 2007 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Uścisk moderatorski na zjezdzie, ew. autokraf ;] Dzieki! Teraz musze ja jedynie dorwac [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 gralo sie kiedys na automaciku... :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Uścisk moderatorski na zjezdzie, ew. autokraf ;] Dzieki! Eeee, no to zmieniam zdanie - to był Street Fighter 2 Turbo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Eeee, no to zmieniam zdanie - to był Street Fighter 2 Turbo :DZaraz dostaniesz % w druga strone ;p ;] Jestem ciekaw czy odpali na XPku ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) Primal Rage Bijatyka rocznik 1998 - walczyło się dinozaurami, gorylami i inna zwierzyną ... zgadza sie? Nie wygrałeś nagrody bo się z datą pomyliłeś o 4 lata. Jedynka wyszła w '94, dwójka '95, a "trójka" w '97 :P Wiki rulez :lol: Z emulatorem powinno śmigać... gdzieś kiedyś widziałem stronkę ze starymi grami do ściągnięcia jak szukałem gry Franko ale nie pamiętam adresu... Edytowane 10 Maja 2007 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Nie wygrałeś nagrody bo się z datą pomyliłeś o 4 lata. Jedynka wyszła w '94, dwójka '95, a "trójka" w '97 :P Wiki rulez :lol:Cheatowałeś :D Nie liczy się :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice_sagan Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 www.staregry.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) No to chyba ta stronka nawet jest ta gra ale jedynka http://www.staregry.pl/?c=_rv&i=496# z tego serwera u mnie przerywa Edytowane 10 Maja 2007 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 I do tego walniety plik jest ;> Mam juz z innej stronki ale trzeba jakis emulator miec do tego - za duzo bawienia sie - po maturze zabiore sie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 To nie zadne Primal Rage tylko Rampage :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Rampage to nie chodzisz czasami kingkongiem?? Na pegasusie to miałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Rampage to nie chodzisz czasami kingkongiem?? Na pegasusie to miałem...Nie. Na 100% sie nie pomylilem. Jest Rampage i Rampage USA. W obu grach walczyles gorylami i dinozaurami na wiezowcach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) No dokładnie gorylem po budowlach się zapieprzało, a mechl!kowi chodziło zapewne o Primal Rage czyli typowe mordobice ;] Edytowane 10 Maja 2007 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) To nie byla taka bijatyka chodzona, gdzie sie chodzi po budynkach, tylko taka gdzie sie walczylo przeciwko sobie a w tle byly budynki, na ktore mozna bylo wchodzic, a takze ludzie, helikoptery itd :) Edytowane 10 Maja 2007 przez laeskrad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Moja pierwsza myśl to oczywiście Primal Rage. W Rampage chodziło o rozwalenie wszystkich budynków (w sumie to też można było ubić tego drugiego (który pomaga w niszczeniu budynków) a po tym jak zamieni się w człowieka zjeść go. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Tylko Primal Rage. rampage kojarzy mi sie z atari.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...