dzikidaniel Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 (edytowane) Zestawienie płyt w A64 - Płyty, procesory, porównania = Poradnik bardzo mi się podobało i troche rozjaśniało sprawe. Czy jest planowane takie zestawienie dla płyt dla AM2?? Mam nadzieję że zostane poparty przez innych "towarzyszy broni" z forum ;) Edytowane 10 Maja 2007 przez dzikidaniel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 tamten topic powstał gdy miałem 939 - teraz nie śledziłem tego co sie dzieje na AM2 bo siedze na LGA775, pewnie jak ktoś zbierze dane wszystkich płyt AM2/am2+, uszereguje to może będzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Wiesz chciałem pisać do Ciebie ale jednak wziełem pod uwagę taki wariant :) więc jeśli ktoś czuję sie na siłach to chętnie poczytam taki poradnik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...