qqrydza Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 http://www.triumphstudios.com/press.php http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=10600&a=1 http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=4588 http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra,26,12056,3296 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Gra wygląda jak jakaś darmówka online [;. Coś dużo tych gier pojawiło się ostatnio na horyzoncie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Podoba mi sie klimacik tej gry, przypomina mi sie tez Dungeon Keeper, chetnie zagram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Gra wygląda jak jakaś darmówka online [;. Coś dużo tych gier pojawiło się ostatnio na horyzoncie. Czy to źle? Co do wyglądu to chyba coś "chory" jesteś dzisiaj. :wink: Podoba mi się, że overlord będzie okraszony dużą dawką humoru, może być całkiem przyjemnym kawałkiem gierki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Może będzie trochę w stylu pewnego klasyku, w którego "namiętnie" grałem lata temu. :D Ecstatica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 A ja mam skojarzenia z rune i giants :) Ah cudowne gierki to były kiedyś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Hmm ta gra może nie być zła ;]. Graficzka luźna i klimat fajny. Szkoda ze nie jest darmowa ;]. A ja mam skojarzenia z rune i giants :) Ah cudowne gierki to były kiedyś :)Rune to było to (prawdziwy Berserker itp rzeczy ;p). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 ftp://downloads.codemasters.com/demo/overlorddemo.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Z zapowiedzi ciekawe, zobaczymy jak to sie ma do praktyki. Podoba mi się koncepcja bycia złym albo naprawdę złym ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Coś dużo tych gier pojawiło się ostatnio na horyzoncie.Nie to qqrydza ostatnio zakłada dużo tematów :) Gra mi nie wygląda na darmówkę mimo, że nie gram w takie gry to grafika nawet ładna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Nie no panowie ktoś ściągnął to demo ? Jakie wrażenia ? Napiszcie coś bo w dzisiejszych czasach 1GB to bardzo dużo miejsca na dysku i nie wiem czy ściągać ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Sciagnalem, pogralem godzinke. Na dzien dobry poczestowalo mnie komunikatem, ze moj sprzet nie spelnia minimalnych wymagan :lol: Oczywiscie w 1024x768 all High chodzi jak zloto, nie ma mowy o przycinkach. Gierka ma potencjal. Widac, ze jest robiona z jajem. Takie polaczenie TPP z prosta strategia (wydawanie polecen minionom, pozniej tez pewnie rozbudowa twierdzy). Nawet fajne - dzis po powrocie z pracy na pewno pogram dluzej, to zdam szerszy raport. Aha, demo jest tez na gamershell.com. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) pograłem i muszę powiedzieć ze gra bardzo fajna , i co najważniejsze wciąga, zrobiona tak aby co chwile mieć beke z czegoś i ciągle sie smiać grafika bardzo ładna , gra ma ogranicznik do 30fps no chyba ze synchronizacja mi ogranicza ilosc FPS, napewno godna uwagi bo jest to jakiś odskok od ostatnich gniotów i clonow strategi itp... wszystko max 1280x1024 + AAx8 Edytowane 12 Czerwca 2007 przez Rav85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 (edytowane) Gdzieś wcięło te fotki, bo jak naciskam na link do pisze, że "Image does not exist". PS Zmień linki na prawidłowe, bo w tych kropki się zalęgły i wycięło pół adresu PS2 Mi to bardzo przypomina skrzyżowanie Dungeon Keepera z Sacrifice (nie wiem czy ktoś grał w tą drugą, kierujemy magiem zza pleców i przyzywamy stwory żeby dla nas walczyły, rzucamy wulkany i kule ognia i zamiast zasobów przejmujemy dusze jednostek przeciwników, gra z 2000 chyba, 'nawet' kupiłem oryginał, co jak dla mie było sporym wydatkiem, ale opłacało się) Edytowane 12 Czerwca 2007 przez Thomas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tranquility Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 (edytowane) Grałem w demo - szkoda że takie krótkie ale naprawdę miodne :banana: gierka zrobiona z jajem :D Fajny humor :mrgreen: Demko spodobało mi się na tyle że chyba zdecyduje się na kupno pełnej wersji jeśli tryb multi będzie ciekawy :wink: Szkoda tylko że premiera dopiero 29 czerwca - już teraz bym pograł :blurp: :wink: P.S> Już dawno mnie nie nie wciągnęła aż tak żadna inna gierka... :D :D - "miła" odskocznia od Battelfieldów czy "Stalker-a" P.S2> Ciekawe jak wygląda tryb multi <_< Edytowane 13 Czerwca 2007 przez Tranquility Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logray Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 PS2 Mi to bardzo przypomina skrzyżowanie Dungeon Keepera z Sacrifice (nie wiem czy ktoś grał w tą drugą, kierujemy magiem zza pleców i przyzywamy stwory żeby dla nas walczyły, rzucamy wulkany i kule ognia i zamiast zasobów przejmujemy dusze jednostek przeciwników, gra z 2000 chyba, 'nawet' kupiłem oryginał, co jak dla mie było sporym wydatkiem, ale opłacało się)Trzeba ściągnąć i zagrać, zwłaszcza jeśli ta gierka to skrzyżowanie Dungeon Keeper z Magic Carpet (Sacrifice przez co poniektórych było nazywane trzecią częścią Magic Carpet). Stare dobre czasy, aż się łezka w oku zakręciła. Chyba je odkopię i zagram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tranquility Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 (edytowane) Parę screenów ;-) P.S. Później postaram się dorzucić jeszcze parę :D UpDate: Edytowane 13 Czerwca 2007 przez Tranquility Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marvin Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 (edytowane) Mam mały problem z demem, otóż zwalnia jak cholerka na moim konfigu. Nawet w 1024x768 w medium, w podziemiach mam od 25 do 18 fps. Na jakich grafach testowaliście grę ?? Edytowane 13 Czerwca 2007 przez Marvin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Nikt jeszcze nie nazekal to Ja trochu ponazekam ;) Gra wychodzi ponad rok czasu po Oblivionie i ma slabsza grafe to mnie troche zniecheca :/ Jak czlek pogral kilkadziesiat godzin w Obliviona potem kolejne kilkadziesiat godzin w Stalkera to normalna rzecza jest ze rosna jego wymagania odnosnie grafiki w kolejnych grach , na przykladzie Overlorda grafika nie powala na kolana , grywalnosc sprawdze jak sciagne ponad jednogigowe demo . oto kolejna gierka i nic pozatym . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Stestowalem i dla mnie nic ciekawego, tragiczne konsolowe sterowania, grafa przecietna, pomysl takze. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tranquility Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 (edytowane) Dorzucam reszte screenów :wink: UpDate: Krótki wywiadzik - także info odnośnie trybu multi. Edytowane 13 Czerwca 2007 przez Tranquility Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Jak na 1.1 Gb to cos mało grania w tym demie ale nvm. Gierka ogólnie bardzo przyjemna i wciąga głownie dzięki humorowi i łatwej przyswajalności zarówno zasad jak i sterowania. Grafa bardzo ładna, a przecież nie miał to być wcale Obliion killer :> Dawno nie grałem w tak przyjemne demko, obowiązkowo obadam wersje full. "Księciunio" hehe ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Mam mały problem z demem, otóż zwalnia jak cholerka na moim konfigu. Nawet w 1024x768 w medium, w podziemiach mam od 25 do 18 fps. Na jakich grafach testowaliście grę ?? To cos masz nie tak, bo na sprzecie z podpisu u mnie 1024x768 all max i smiga jak zloto... Gra wychodzi ponad rok czasu po Oblivionie i ma slabsza grafe to mnie troche zniecheca :/Mi tam sie grafika podoba - moze nie ma az tylu bajerkow, co w Oblivionie, ale gra jest ladna i nie odrzuca od monitora :) Poza tym ma male wymagania, co w dzisiejszych czasach nie jest takie oczywiste... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 (edytowane) Mam mały problem z demem, otóż zwalnia jak cholerka na moim konfigu. Nawet w 1024x768 w medium, w podziemiach mam od 25 do 18 fps. Na jakich grafach testowaliście grę ?? U mnie na tym co siga w 1280x1024 75hz All Full bez V-Sync i mam 30 fps ;] Opytmalizacja jest niezła. Edytowane 14 Czerwca 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Moze ma ogranicznik po prostu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 gra ma ogranicznik do 30fps nie ma mniej i więcej ciagle mam 30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 No wychodzi na to że ma ogranicznik. Ale gdy miałem odswiezanie 85 Hz i V sync - sapdało w okolice 21fps ... po tym dorbnym zabiegu jest 30 w tych samych miejsach o-O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andare Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 Grał już ktoś może ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) moze ktos powiedziec jak ma sie sprawa wymagan? ;) bo nie wiem czy wybrac wersje pc czy x360 ;D Komp to a64@2.7ghz, x850xt pe i 2gb ramu... pociagnie wszystko na full? ;) edit: costi no faktycznie ;) tylko podpis Ci sie troche zmienil i teraz jest 7900gs ;D Edytowane 26 Czerwca 2007 przez 4ever_anarchy_soldier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...