yuucOm Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Czyli twoje 7300 jest lepsze od 7900 po niezłym OC?Moze costi zmienił 7300 na 7900 ? Tak trudno oblookać siga ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) Zielone - idziesz na zachód od tego miasta aż dochodzisz do lasu i wchodzisz w ten las. Edytowane 3 Lipca 2007 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Czyli twoje 7300 jest lepsze od 7900 po niezłym OC?Juz nie moje ;) A poza tym - fps nie badalem. Stwierdzam tylko fakt, ze na moje oko bylo plynnie. A skoro jest plynnie, to co sobie bede tylek iloscia klatek zawracal? ;) Naleze do tej ginacej grupy ludzi, ktorzy graja w gry, a nie w benchmarki i fpsy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrypek Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Zielone - idziesz na zachód od tego miasta aż dochodzisz do lasu i wchodzisz w ten las. Dzięki demon92 - w koncu jakies sensowne namiary..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 ja na konfigu z sygnatury wyciagam srednio 40fpsow na full1280... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 (edytowane) myslalem ze gra ma limit do 30 fps'ow =] Edytowane 4 Lipca 2007 przez Halfi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 ja na konfigu z sygnatury wyciagam srednio 40fpsow na full1280...lol dobry jesteś gra ma ogranicznik 30fps a ty robisz 40 , jesteś naszym Bogiem :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 ;-) ... po raz kolejny wszyscy nawaleni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielu Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 a gdzie niebieskie znajdę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Ja moze odejde troche od tematu szukania goblinow, bo z tym nie mam problemu, ale nurtuje mnie inny problem. Kiedy i gdzie bede mogl wydawac zloto? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielu Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 sorki za zamieszanie odp jest juz na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 (edytowane) Ja moze odejde troche od tematu szukania goblinow, bo z tym nie mam problemu, ale nurtuje mnie inny problem. Kiedy i gdzie bede mogl wydawac zloto? :]W odpowiednim czasie - chyba po uratowaniu księzniczki - w twojej wiezy pojawi sie wejscie na góre - beda tam cztery komnaty i w jednej z nich pokój z obrotowa podłogą (?) - podchodzisz wciskasz spacje i wybierasz dodatki ;] Edytowane 5 Lipca 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 (edytowane) Gra wymiata na całej linii. Od trzech dni po robocie nic innego nie robię tylko w nią gram. Mam już niebieskie stworki a jeszcze zostało tyle świata do zwiedzania. @Jin*-Kasę wydajemy na nowe bronie w kuźni. Edytowane 5 Lipca 2007 przez Fonzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 No własnie piszecie ze mozna nowe przedmioty dla overlorda w kuzni tworzyc ? a gdzie ona jest ??/ moze trzeba wykonac jakis quest ??? mam juz wszystkie 4 typy minionow i jestem w wiosce krasnolodow gornikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Musisz juz miec tam dostep chyba ze cos przeoczyles - musisz zejsc na doł w swojej wiezy - kolo niej powinien stac minion w goglach i masce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 mam 2 zejscia w dol do tower heart i do miejsca gdzie moge walczyc z wybranymi potworami, 3 zejscie mam jeszcze zasypane ;/ aha i mam jeszcze 1 niewykony quest w 1 wiosce "retrieve the first tower smelter" gdzie to znajde bo chodze i chodze bez skutku .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 chodzi o piec , jest blisko za wioska , będziesz potrzebował ogniste miniony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 kolo tej imprezki tych krasnolodow ? czy w ktorym miejscu ? no naprawde nie moge tego znalesc :D a jestem juz po zabiciu paladyna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2007 Hmm jak dobrze pamiętam to kocioł znajduje sie w okolicy pierwszego miasta niedaleko wejścia do Elfickiego Lasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 dzieki juz znalazlem to miejsce, bylem tam na poczatku gry ale nie mialem jeszcze czerwoych i wogole o tym miejscu zapomnialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0chu Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Wczoraj skonczylem gra fajna relaksujaca.Mogliby troche bardziej humorystycznie podejsc do tego (wiecej fajnych tekstow i scenek) bo niby takie bylo zalozenie. Fajna grafika i fabula pomysl niezly ale mozna by go lepiej wykorzystac. Dla mnie 8/10 polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Wczoraj skonczylem gra fajna relaksujaca.Mogliby troche bardziej humorystycznie podejsc do tego (wiecej fajnych tekstow i scenek) bo niby takie bylo zalozenie. Fajna grafika i fabula pomysl niezly ale mozna by go lepiej wykorzystac. Dla mnie 8/10 polecam. W ile godzin przeszedłeś? Bo ja mam coś ponad 21h gry i byłem teraz w kopalni złota. Gra super! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Gra wypaśna :) Dawno żadna nowa mnie ta nie wciągnęła. Niestety muszę grać na dość mocno obciętych detalach, ale szybko przestałem na to zwracać uwagę. Ogromna grywalność! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Witam.. ja mam takie pytanko... czy to gra online czy normalnie single ? i czy warto kupic ? pozdrawiam !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 normalny single player... ale jest tez multi - jeszcze nie probowalem :)) warto kupic, ze wzgledu na to ze nie jest to kolejny oklepany tytul:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0chu Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 (edytowane) W ile godzin przeszedłeś? Bo ja mam coś ponad 21h gry i byłem teraz w kopalni złota. Gra super! Grałem jakies 3-4 dni po pare godzin nie sprawdzalem ile dokladnie. Sporo czasu poswiecilem na arenie zeby zdobyc maksymalna ilosc minionow na upgrade sprzetu. Jeszcze duzo zabawy przed Toba a zakonczenie na bank zaskoczy ;). Edytowane 8 Lipca 2007 przez Si3beN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mati205 Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Mógł by mi ktoś napisać gdzie mogę znaleźć czar "tarczy" ?? W której lokacji?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Przeszedłem w 31h. Ciekawe zakończenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Ratować istnienie elfów czy złoto? Hmmm... w zasadzie wybór jest prosty. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qki86 Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 a ktos wie jak w lesie uciac ostatnią gałaź od tego gościa nie moge znaleźć drogi do tego "pokrętła"?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...