Skocz do zawartości
bielski

Asrock Am2nf3-vsta Nforce3 250

Rekomendowane odpowiedzi

witam !

chciałbym sie dowiedziec cos o tej płycie ( AsRock AM2NF3-VSTA nForce3 250 ).

sprzet na AM2 nie jest zbyt drogi wiec postanowiłem sobie zrobic mały upgrade.

glownie chodzi mi o płyte z AGP, nie bedzie na tyle kabony zeby wymieniac odrazu i karte.

na te płyte wrzuił bym albo SEMPA64 albo A64 albo X2. do tego 1GB ramu i szafa gra.

teraz chciałbym aby jakeis osoby majac kontakt z ta płyta wypowiedziały sie na jej temat.

pod wzgledem oc , stabilnosci, wyposazenia itp itd...

z góry dzieki,

pozdrawiam, bielski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest chyba najdziwniejsza płyta jaką widziałem :wink: AM2 na NF3... Najwyższe HTT jakie ktoś osiągnął to 260MHz. Płyta pomimo blokady prędkości PCI, jakoś niespecjalnie się kręci :wink: . Może się mylę :wink: Max napięcie dla proca to 1,4V.

To taka taniutka i prosta płytka pod AM2, nie ma się co spodziewać cudów :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tani i stabliny asrocz. Nie ma co sie po nim spodziewac cudow jesli chodzi o oc. Skladalem na tej plycie kompa braciakowi. Zadnych problemow nie zauwazylem. Zreszta jak kazdy asrock. Wiele kompow juz na asrockach zlozylem i nigdy problemow nie mialem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi