bielski Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 witam ! chciałbym sie dowiedziec cos o tej płycie ( AsRock AM2NF3-VSTA nForce3 250 ). sprzet na AM2 nie jest zbyt drogi wiec postanowiłem sobie zrobic mały upgrade. glownie chodzi mi o płyte z AGP, nie bedzie na tyle kabony zeby wymieniac odrazu i karte. na te płyte wrzuił bym albo SEMPA64 albo A64 albo X2. do tego 1GB ramu i szafa gra. teraz chciałbym aby jakeis osoby majac kontakt z ta płyta wypowiedziały sie na jej temat. pod wzgledem oc , stabilnosci, wyposazenia itp itd... z góry dzieki, pozdrawiam, bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek1313 Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 To jest chyba najdziwniejsza płyta jaką widziałem :wink: AM2 na NF3... Najwyższe HTT jakie ktoś osiągnął to 260MHz. Płyta pomimo blokady prędkości PCI, jakoś niespecjalnie się kręci :wink: . Może się mylę :wink: Max napięcie dla proca to 1,4V. To taka taniutka i prosta płytka pod AM2, nie ma się co spodziewać cudów :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
males66 Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Tani i stabliny asrocz. Nie ma co sie po nim spodziewac cudow jesli chodzi o oc. Skladalem na tej plycie kompa braciakowi. Zadnych problemow nie zauwazylem. Zreszta jak kazdy asrock. Wiele kompow juz na asrockach zlozylem i nigdy problemow nie mialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symering Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 ... Najwyższe HTT jakie ktoś osiągnął to 260MHz ...moim zdaniem jak na tak tania plyte to jest spoko, przy mnozniku 9,5 daje prawie 2,5GHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Chyba jakby była na VIA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...