cih Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Mam małe pytanko mieszkam w odległości 100 km od Krakowa, zamierzam kupić se nowego kompa. Znalazłem w sieci ciekawą oferte chodzi o oferte PC Projekt, w związku z tym mam pytanie czy wszytkie rzeczy widoczne w cenniku są tam na birząco dostępne, bo nie mam zamiary jeździć tam dwa razy. Jeżeli ktos z Was już coś tam kupił proszę o opinie. Dziękuje i Pozdrawiam CIH :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Sklep jest OK. Kumpel juz tam kupil 4 kompy dla siebie i znajomych. Ja kupowalem pare drobnych rzeczy. Ogolnie spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 jest to firma z posiadajaca wielu klientow. Znam jednego pracownika i mowi ze prawie co dziennie maja nowe dostawy procesorow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 2 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2002 Wywaliłem na nich w tym roku już 12 tysiecy i sa gut :) nie było problemów z wymienianiem kijowych LG itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...